Newsroom

Newsroom

Θυμηθείτε ορισμένα από τα ρατσιστικά παραληρήματα του Άδωνη Γεωργιάδη

Με αφορμή το τελευταίο «ατόπημα» του αντιπροέδρου της ΝΔ στο twitter ο οποίος αναπαρήγε ψευδή είδηση αναφορικά με πρόσφυγες οι…

56f18b751dc52474528b4aef

Με αφορμή το τελευταίο «ατόπημα» του αντιπροέδρου της ΝΔ στο twitter ο οποίος αναπαρήγε ψευδή είδηση αναφορικά με πρόσφυγες οι οποίοι δήθεν κατέβασαν εικόνα της Παναγίας από κλειστό γυμναστήριο στο οποίο φιλοξενούνται, σας θυμίζουμε ορισμένα μόνο απ’ όσα κατά καιρούς έχει πει ο Άδωνις Γεωργιάδης για πρόσφυγες, μετανάστες ακόμη όμως και για ορισμένους που είχαν την… ατυχία να έχουν διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις από τις δικές του.

Αναλυτικά:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στις 17 Νοεμβρίου 2010 στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο STAR, μετά από προσευχή μουσουλμάνων στην πλατεία Αττικής και επεισόδια που σημειώθηκαν όταν κάτοικοι της περιοχής τους επιτέθηκαν πετώντας τους αβγά.

«Ποιος από την ελληνική Αστυνομία απέτυχε στο έργο του και δεν κατάλαβε ότι δίνοντας την άδεια να γίνει αυτό (εννοεί την προσευχή των Μουσουλμάνων) στην πλατεία Αττικής, ότι θα είχαμε επεισόδια;»

Απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος βρίσκεται στην τηλεφωνική γραμμή λέει: «Αν εμείς αύριο ως ΛΑ.Ο.Σ. πούμε ότι θέλουμε να κάνουμε συγκέντρωση για το μεταναστευτικό στην πλατεία Εξαρχείων, θα με αφήσετε;» Ο εκπρόσωπος Τύπου απαντά: «Αυτό θα το δούμε…» και ο Γεωργιάδης τον διακόπτει λέγοντας: «Α, θα το δούμε σ’ εμένα; Οι μουσουλμάνοι όμως έχουν το δικαίωμά τους; Αυτό μου λέτε; Δηλαδή μου λέτε ότι εγώ είμαι ξένος στον τόπο μου κι έχω λιγότερα δικαιώματα από τους μουσουλμάνους;»

Λίγο αργότερα σε ερώτηση της Τ. Στεφανίδου αναφορικά με το πόσοι «λαθρομετανάστες» όπως τους αποκαλεί περνούν τα σύνορα κάθε χρόνο, ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά: «160.000 κάθε χρόνο περνούν τα σύνορα, όπως αντιλαμβάνεστε σε δέκα χρόνια, μ’ αυτόν τον ρυθμό είναι, 1.600.000. Αν τους φτιάξουμε ένα τζαμί λοιπόν, θα έχουμε ένα τζαμί που παρόμοιό του δεν έχει ούτε στη Μέκκα» και συνεχίζει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα: «Στην Ευρώπη, πράγματι για μια δεκαετία, έχτιζαν τζαμιά στις πόλεις τους. Τώρα τα κλείνουν. Αν μπει στο διαδίκτυο ένας που μας βλέπει, θα δείτε ότι όλη η πολιτική της Ευρώπης έχει τελείως αλλάξει γιατί όπου φτιάχτηκαν τζαμιά δημιουργήθηκαν τρομακτικά προβλήματα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του Ελληνική Αγωγή στο BLUE SKY, αναφερόμενος στον περιβόητο φράχτη που θα χτιζόταν στον Έβρο με πρωτοβουλία της κυβέρνησης Παπανδρέου.

«Η πραγματικότητα είναι ότι πράγματι ο φράχτης αυτός δεν θα επαρκέσει. Στην πραγματικότητα αυτό που πρέπει να γίνει είναι να φτιαχτεί ένας ανάλογος φράχτης από τη μία πλευρά των συνόρων μέχρι την άλλη. Αυτά τα 12, 13, 14 χιλιόμετρα στην περιοχή της Νέας Βύσσας, δεν θα λύσουν το πρόβλημα, όμως θα ανακόψουν σ’ έναν πολύ μεγάλο βαθμό αυτή την ανεξέλεγκτη λαθρομεταναστευτική ροή», λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης και λίγο αργότερα εξαίροντας το ρόλο του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή αναφέρει: «Φαίνεται ότι ένας άλλος άνεμος πνέει εις την αντίληψη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτου ως προς την αντιμετώπιση της εισβολής που δέχεται η χώρα μας από τους λαθρομετανάστες. Εμείς κάθε πράξη και κάθε πολιτική απόφαση που θα έχει ως τελικό στόχο ει δυνατόν και να μηδενιστεί η μεταναστευτική ροή στην Ελλάδα, θα είναι μία πράξη την οποία θα την υποστηρίξουμε όσο μπορούμε περισσότερο».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει: «Αν μου λέγατε, εμένα προσωπικά, να ξαναβάζαμε πίσω τα ναρκοπέδια, τα οποία μόνοι μας ξηλώσαμε, θα σας έλεγα να τα ξαναβάλουμε. Κακώς τα ξηλώσαμε. Διότι εκεί η χώρα μας έχει πρόβλημα. Τι να κάνουμε τώρα; Πρέπει να είναι εις γνώσιν όλων αυτών των κυκλωμάτων δουλεμπόρων ότι η Ελλάδα δεν δέχεται κανέναν άλλον εδώ. Τέρμα. Και επαναλαμβάνω. Χαίρομαι που όλοι αυτοί οι συνήθεις θολοκουλτουριάρηδες, μεταναστολάγνοι έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο ALTER απευθυνόμενος σε μέλος του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ».

«Αφού σε κατάλαβα από χιλιόμετρα. Μόνο το Lacoste το μπλουζάκι… Βγάλε το Lacoste. Τι το φοράς; Βάλε την τραγιάσκα. Τι μου φοράς Lacoste μπλουζάκι; Κόκκινε φασίστα. Άστα παλιέ ΕΑΜίτη. Σε κατάλαβα».

Ο Γιώργος Αυτιάς λέει προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα: «Ένα λεπτό, υπάρχει ένα κίνημα πολιτών…». Ο Άδωνις Γεωργιάδης τον διακόπτει: «Δεν είναι πολίτες Γιώργο μου. Άστα αυτά τώρα… Αυτοί είναι κομμουνιστές. Δεν είναι πολίτες».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ όταν ένας αγανακτισμένος πολίτης τον αποκαλεί «κωλοτούμπα».

«Εσείς είστε προφανώς ΚΚΕ. Φοράτε μπουφάν πανάκριβο για να μιλάτε για φτώχεια και είστε μια χαρά ευτραφής για να μιλάτε για ζωνάρι που σφίγγει. Είστε ένας κομμουνιστής με ακριβό μπουφάν και ευτραφής. Και βγαίνετε να μας μιλήσετε για φτώχεια», ήταν απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη.

Σε σειρά τηλεοπτικών εκπομπών του ο Άδωνις Γεωργιάδης διαφημίζει το αντισημιτικού περιεχομένου βιβλίο του Κωνσταντίνου Πλεύρη «Εβραίοι όλη η αλήθεια».

«Ομολογώ ότι στο βιβλίο αυτό ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ξεπέρασε τον εαυτό του. Ο κ. Πλεύρης γενικώς είναι άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του. Είναι φοβερό! Δηλαδή, το διαβάζεις και λες: είναι δυνατόν; Και με τέτοια στοιχεία μέσα που δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση;»

«Δεν συμφωνούμε ιδεολογικά με αυτό το βιβλίο, το ξεκαθαρίζω προς πάσα κατεύθυνση, άρα όσοι το αγοράσετε θα ξέρετε ότι δεν είναι ένα βιβλίο με το οποίο εγώ συμφωνώ. Ιδεολογικά τουλάχιστον, όχι επί των στοιχείων που έχει», συνεχίζει, ενώ σε άλλη εκπομπή του αναφέρει: «Υπάρχουν μερικά στοιχεία μέσα, τα οποία ομολογουμένως, ακόμη και σ’ εμένα που δεν συμφωνώ με όλα όσα γράφει ο συγκεκριμένος συγγραφέας, μου δημιουργούν τρομακτικά ερωτηματικά. Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία τα οποία, αν δεν τα έχετε υπόψη σας, πραγματικά ζείτε στο σκοτάδι. Παρουσιάζει πράγματα που θα τα διαβάζετε και θα τρίβετε τα μάτια σας».

Δικαίωση 18 χρόνια μετά: Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος της Αθήνας για βιασμό ανηλίκων (Video)

βιασμος 2

Δικαίωση 18 χρόνια μετά: Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος της Αθήνας για βιασμό ανηλίκων (Video)

«Η δικαιοσύνη έδωσε μια ομόφωνη και πολύχρονη καταδίκη σε έναν επικίνδυνο άνθρωπο, πράγμα που μας…

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Άνθρωπο της ΝΔ έδειξε ο Θεοδωρόπουλος – Εκτεθειμένο το Μαξίμου

misel

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Άνθρωπο της ΝΔ έδειξε ο Θεοδωρόπουλος – Εκτεθειμένο το Μαξίμου

Σημειώνεται, ότι το στέλεχος που υπέδειξε ο Θεοδωρόπουλος, διαφοροποιείται από τις αρχικές διαρροές του Μεγάρου…

Κραουνάκης σε Κασσελάκη: «Δώσε airbnb εσύ την Κουμουνδούρου να βγάλουμε κάνα μεροκάματο» (Video)

kraounakis kasselakis 987 new

Κραουνάκης σε Κασσελάκη: «Δώσε airbnb εσύ την Κουμουνδούρου να βγάλουμε κάνα μεροκάματο» (Video)

Ο γνωστός συνθέτης έκλεισε τη βραδιά λέγοντας μεταξύ άλλων «ευχαριστούμε Στέφανε, Τάιλερ σ’αγαπώ».

ΔΕΘ: Δεν πήγε πολύ καλά η βόλτα για το ρομπότ Σοφία που μιλάει Ελληνικά – Έφαγε τούμπα σε σκάλες (video)

Ρομποτ Σοφια

ΔΕΘ: Δεν πήγε πολύ καλά η βόλτα για το ρομπότ Σοφία που μιλάει Ελληνικά – Έφαγε τούμπα σε σκάλες (video)

Απέχει ακόμα αρκετό καιρό η στιγμή που θα μας κατακτήσουν τα ρομπότ

Λαμία: Συνελήφθη 48χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Τι παραδέχτηκε σε διαδικτυακή συνομιλία

ελας

Λαμία: Συνελήφθη 48χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Τι παραδέχτηκε σε διαδικτυακή συνομιλία

Ενώ φέρεται να παραδέχθηκε «σε διαδικτυακή συνομιλία με έτερους χρήστες ότι προβαίνει σε σεξουαλική κακοποίηση…