Λιάγκας για Μάνεση: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;» (Video)

«Δεν έχω θέμα και δεν έχω βγει ποτέ να πω εγώ για το IQ μου, όπως δεν έχω κατηγορήσει κανέναν άλλον άνθρωπο για το δικό του IQ».

Την απάντησή του στο Νίκο Μάνεση, έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το “Πρωινό” της Δευτέρας (29/04), μετά τα όσα είπε ο πρώτος ότι ο δεύτερος, έχει μεγαλύτερο IQ από εκείνον.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μάνεσης είχε ένα ξέσπασμα την προηγούμενη εβδομάδα κάνοντας σχόλια για τα νούμερα τηλεθέασης και τον τρόπο που αυτά καταμετρώνται και λίγες μέρες μετά ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε με τη σειρά του όσα είχε πει ο συνάδελφός του.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει μεταξύ άλλων για το παραπάνω θέμα: «Το έχει κάνει 2-3 φορές αυτό ο Μάνεσης και ταπεινά λέω ότι είναι τεράστιο λάθος αυτό που κάνει. Πρέπει να σεβόμαστε τις μετρήσεις βάσει των οποίων όλοι κρινόμαστε.

Ο Νίκος Μάνεσης με τη σειρά του έδωσε τη σκληρή απάντησή του στον Γιώργο Λιάγκα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και είπε -μεταξύ άλλων- «Εγώ είμαι ένας υπάλληλος, ένας υπάλληλος με 40 χρόνια στη δουλειά και νομίζω ότι έχω το θάρρος της τεκμηριωμένης γνώμης μου… Έχετε ακούσει ποτέ από εμένα να αναφέρομαι σε πρόσωπα; Έχετε ακούσει ποτέ να αναφερθώ σε πράγματα πέραν των καταστάσεων; Μιλάω για πράγματα που μπορώ να αποδείξω… Εγώ είμαι από αυτούς που όταν εξαντλείται η υπομονή μου, μιλάω. Ο Γιώργος Λιάγκας προφανώς έχει μεγαλύτερο IQ από εμένα».

Η απάντηση Λιάγκα στον Μάνεση:

«Εγώ βγήκα και είπα ότι ο Μάνεσης είναι από τους πιο επιτυχημένους στην ζώνη αυτή, έχοντας κάνει επί σειρά ετών τεράστια επιτυχία και ότι δεν θα έπρεπε, γιατί εγώ δεν θα το έκανα, όταν 1,2,3,4 ή 5 φορές μέσα στα τόσα χρόνια δεν είναι πρώτος και κάνει μικρότερα νούμερα, κυρίως στα νεανικά το οποίο έχω βγει και έχω πει, παρότι φέτος εμάς μας συμφέρουν και τα νεανικά γιατί είμαστε πρώτοι και στα νεανικά και στο σύνολο… Εγώ πάντα επιμένω ότι ο παρουσιαστής πρέπει να έχει να κάνει με το σύνολο του κόσμου που βλέπει τηλεόραση.

Δηλαδή εγώ φέτος πάλι πανηγυρίζω για την πρωτιά στο σύνολο. Κάνεις μία δουλειά και αναρωτιέσαι σε βλέπει ο κόσμος ή δεν σε βλέπει; Βγαίνοντας έξω αν συζητιέται η εκπομπή ή όχι έχει να κάνει με το πόσα μάτια την είδαν, που τα μάτια έχουν να κάνουν με το σύνολο του κόσμου.

Εμένα με ενδιαφέρει γιατί το κανάλι το θέλει, τα περιβόητα νεανικά νούμερα. Εμένα όμως σαν άνθρωπο και οχι σαν επαγγελματία με ενδιαφέρει η δουλειά η δικιά μου και των ανθρώπων που είναι μαζί μου αν έχει ανταπόκριση.

Λέω λοιπόν στο Νίκο Μάνεση, γλυκά, ότι κάνει λάθος που γκρινιάζει γιατί είναι από τους ικανούς που όλα αυτά τα χρόνια έχει πετύχει και είναι πρώτος. Τώρα αν ορισμένες φορές γίνεται κάποιο λάθος στα νεανικά κοινά, που μπορεί να γίνει και δεν είναι πρώτος, όπως εχτές το να βγαίνει και να γκρινιάζει, εγώ δεν θα το έκανα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν τον έκρινα, δεν τον είπα αποτυχημένο, επιτυχημένο τον είπα και η απάντησή του είναι ότι εγώ είμαι ηλίθιος. Βγαίνει και με λέει εμένα ηλίθιο, ειρωνευόμενος ότι εγώ δεν έχω υψηλό IQ που μάλλον έχει αυτός.

Μπορεί και να ‘χει το παιδί, μακάρι να ‘χει, δεν έχω θέμα και δεν έχω βγει ποτέ να πω εγώ για το IQ μου, όπως δεν έχω κατηγορήσει κανέναν άλλον άνθρωπο για το δικό του IQ. Νομίζω ότι… -Νίκο τον λένε;- Νίκο, ότι ήταν ατυχής η δήλωσή σου αυτή και μένω εκεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει» (video)

Λάκης Λαζόπουλος: Στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο

Έγια μόλα, έγια λέσα, άι παράτα μας ρε Φλέσσα

Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: «Ο γιατρός έχει δεχθεί απειλές από τον βουλευτή ότι θα τελειώσει την καριέρα του» (video)

 

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης – Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία

6222453

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης – Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο καταγράφει εικόνες λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία…

Τι είναι ο παρβοϊός από τον οποίο πέθανε το παιδί στη Θεσσαλονίκη: Τα συμπτώματα – Γιατί είναι γνωστός ως «5η νόσος» (video)

pexels polina tankilevitch 3873213

Τι είναι ο παρβοϊός από τον οποίο πέθανε το παιδί στη Θεσσαλονίκη: Τα συμπτώματα – Γιατί είναι γνωστός ως «5η νόσος» (video)

Τι πρέπει να προσέξετε και ποια είναι η θεραπεία του

Τέμπη: Έως 15 τόνοι εύφλεκτου υλικού υπήρχαν στο τρένο, πολλοί θάνατοι οφείλονται στη φωτιά – Τι έδειξε νέα έκθεση

tempi

Τέμπη: Έως 15 τόνοι εύφλεκτου υλικού υπήρχαν στο τρένο, πολλοί θάνατοι οφείλονται στη φωτιά – Τι έδειξε νέα έκθεση

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών οι μηχανοδηγοί της εμπορικής αμαξοστοιχίας εκτροχίασαν τις ηλεκτρομηχανές πριν…

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι σε Άδωνι: «Σιγοτραγουδάω το τραγούδι του Ισραήλ, αριστούργημα»

InCollage 20240516 150549257

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι σε Άδωνι: «Σιγοτραγουδάω το τραγούδι του Ισραήλ, αριστούργημα»

«Η Ευγενία με μαλώνει γιατί ξυπνάω τα παιδιά και μαζεύονται αδέσποτα», τονίζει ο Άδωνις στο…