Ουκρανία: Νεκρός ο Υπουργός Εσωτερικών και η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών

Νεκροί ο Ντένις Μοναστίρσκι, ο υπουργός Εσωτερικών και ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών λόγω συντριβής ελικοπτέρου στο ανατολικό Κίεβο στην Ουκρανίας

ουκρανία

Νεκρός βρέθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας σύμφωνα με την Βρετανική Telegraph.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεκαέξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά και η ηγεσία του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών, έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή ελικοπτέρου στο ανατολικό Κίεβο.

Μεταξύ των νεκρών ήταν ο Ντένις Μοναστίρσκι, ο υπουργός Εσωτερικών και ο αναπληρωτής του, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τα οποία επικαλούνται τον εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Ο Oleksiy Kuleba, επικεφαλής της Περιφέρειας του Κιέβου, δήλωσε: «Στην πόλη Brovary, ένα ελικόπτερο έπεσε κοντά σε ένα νηπιαγωγείο και ένα κτίριο κατοικιών».

Βίντεο που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν ένα φλεγόμενο κτίριο και ανθρώπους που ακούγονταν να ουρλιάζουν.

«Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε πληροφορίες για τα θύματα και τις συνθήκες», έγραψε ο αναπληρωτής επικεφαλής του προεδρικού γραφείου της Ουκρανίας, Kyrylo Tymoshenko, στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

 

Με πληροφορίες από Telegraph