Όταν βουλευτής της Χ.Α "κλαίγεται" ότι δεν βγαίνει με 6.500 ευρώ αλλά και για τη…Μερσέντες που καίει τα άντερά της

Ρεσιτάλ θράσους από τον Χρυσαυγίτη βουλευτή Δημήτρη Κουκούτση που υποστηρίζει ότι  δεν «βγαίνει» με τον βουλευτικό μισθό των 6.500 ευρώ…

koukoutsis 1

Ρεσιτάλ θράσους από τον Χρυσαυγίτη βουλευτή Δημήτρη Κουκούτση που υποστηρίζει ότι  δεν «βγαίνει» με τον βουλευτικό μισθό των 6.500 ευρώ γιατί έχει πάρει και …Μερσέντες από τη Βουλή. Ο βουλευτής Μεσσηνίας ομολογεί ότι η βουλευτική αποζημίωση που εισπράττει δεν καλύπτει τις ανάγκες του και πως αναγκάστηκε να πάρει μια Μερσέντες για να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής», η ομολογία που έχει καταγραφεί σε βίντεο, έγινε σε κλειστή ομιλία στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας το Δεκέμβριο του 2012, δηλαδή λίγους μήνες μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Ο βουλευτής ακούγεται να δηλώνει μεταξύ άλλων: «Εγώ έχω ένα αυτοκίνητο Suzuki. Όσοι ξέρουν από αυτοκίνητα, είναι ένα μικρό αυτοκίνητο, το οποίο όχι Καλαμάτα – Αθήνα δεν μπορεί να πάει(…) Αποδέχθηκα το αμάξι της Βουλής. Νιώθω και ασφάλεια, γιατί είναι και μεγάλο αυτοκίνητο. Εάν θα κοιτάξετε κάτω στην είσοδο, λυπάμαι που το λέω, είναι μια Μερσέντες»

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ίδιος βουλευτής κάνει παράπονα για τη βουλευτική αποζημίωσή του. Ενώ δηλώνει ότι από τα 6.500 ευρώ που εισπράττει συνολικά, τα 3.000 πηγαίνουν στο κόμμα «για τρόφιμα», συμπληρώνει : «Δεν τα παίρνει το κόμμα. Εμείς τα διαχειριζόμαστε οι ίδιοι». Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κουκούτσης εξηγεί στους συντρόφους του τα πολλά έξοδα που έχει: «Λοιπόν με τα 3.500 ευρώ, εγώ θέλω 1.200 ευρώ το μήνα τουλάχιστον 6 με 7 φορές να ανεβοκατέβω στην Καλαμάτα ή να πάω οπουδήποτε αλλού. Αυτά τα χρήματα τα βάζουμε από την τσέπη μας. Η Βουλή μας δίνει μέσα στα 3.000 ευρώ, 400 ευρώ για βενζίνη. Και τα αυτοκίνητα αυτά (ενν. Μερσέντες) καίνε τα άντερά τους.»

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

ap boet5

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

Σαν σε ταινία βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος πληροφοριοδότης που μίλησε για τα ελαττώματα της…