Newsroom

Newsroom

Όταν ο Πάτσης και η σύζυγός του κατηγορούσαν το Documento ότι τους συκοφαντεί

«Το να επιχειρεί ανεπιτυχώς να σε συκοφαντήσει η εφημερίδα Documento, αφενός είναι τίτλος τιμής»

EK Patsis

Όταν τον Μάιο του 2020, το Documento προχωρούσε στις πρώτες αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του Ανδρέα Πάτση, η Νέα Δημοκρατία κάλυπτε τον βουλευτή της. Και ασφαλώς το ίδιο έπραξε μήνες μετά και η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, η οποία αρχειοθέτησε την υπόθεση, συγκαλύπτοντας σκανδαλωδώς τις εξόφθαλμες παρανομίες του «γαλάζιου» την εποχή εκείνη, βουλευτή.

Ο Πάτσης, τότε, έχοντας ασφαλώς την πλήρη κάλυψη του κόμματός του, έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις, περί προσπάθειας συκοφάντησής του από το Documento. Θα πείτε, τι πιο σύνηθες… Πράγματι, αποτελεί πάγια τακτική των πολιτικών προσώπων για τα οποία γίνονται ρεπορτάζ και αποκαλύψεις, αντί απαντήσεων, να μιλούν για συκοφάντες και να απειλούν με μηνύσεις ή αγωγές.

Όμως, στην περίπτωση του Πάτση, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς την ίδια περίοδο γνώριζε ότι τον ελέγχει η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο βουλευτής Γρεβενών, είχε γράψει τότε στο Twitter, ειρωνευόμενος εκτός των άλλων το ρεπορτάζ: «το να επιχειρεί ανεπιτυχώς να σε συκοφαντήσει η εφημερίδα Documento, αφενός είναι τίτλος τιμής αφετέρου δείχνει πόσο η πολιτική σου παρουσία τους είναι ενοχλητική. Σε ευχαριστώ Κ. Βαξεβάνη!».

Patsis 4

Ο Πάτσης, και όπως ο ίδιος λέει από χθες, και ολόκληρη η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση, γνώριζαν για εκείνον και τις δραστηριότητές του, τα πάντα. Συνηγορούσαν επομένως στο να περιγράφει τα πέρα για πέρα αληθή δημοσιεύματα του Documento, ως συκοφαντικά.

Δεν είναι όμως μόνο ο Ανδρέας Πάτσης, που έκανε δήθεν χιούμορ με το Documento. Όταν το καλοκαίρι του 2021, φέραμε στο φως ότι το σάιτ της συζύγου του Βίκυ Παπαλουκά, πήρε 3.000 ευρώ από τη λίστα Πέτσα, ο οποίος τυχαίνει να είναι κουμπάρος του, εκείνη επίσης ειρωνευόταν στο Twitter τον Κώστα Βαξεβάνη. Έγραφε χαρακτηριστικά, περηφανευομένη για το γεγονός ότι συμμετείχε στη ρεμούλα που είχε στήσει ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Στην έφερε η χωριάρισσα Κωστάκη; Μου έκανες διαφήμιση με 0 ευρώ ενώ εγώ για την 2μηνη καμπάνια πήρα από 1500!» έγραψε χαρακτηριστικά η Βίκυ Παπαλουκά. Η Παπαλουκά μάλιστα, σε άλλη τοποθέτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε γράψει: «Μ’ αρέσει ο δημοσιογραφικός ογκόλιθος τύπου Βαξεβάνη που κρίνει μη πολιτικούς γιατί έχουν χρήματα από ιδιωτικές επιχειρήσεις αλλά κάνει την πάπια στους επαγγελματίες πολιτικούς που μπήκαν ανεπάγγελτοι και  “ξεβράκωτοι” και έχουν ακίνητα κ χρήματα παράλληλα με ντιλαρίσματα με ΜΚΟ!».

Papalouka

Για να απαντήσουμε στη δική τους γλώσσα «το να επιχειρεί ανεπιτυχώς να σε ειρωνευτεί και να σε βαφτίσει συκοφάντη, ο Πάτσης και η Παπαλουκά, αφενός είναι τίτλος τιμής, αφετέρου δείχνει πόσο η δημοσιογραφική σου παρουσία, τους είναι ενοχλητική».

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…