Όταν ο φασιστικός Στόχος διαβάζει… Κουτί της Πανδώρας

Μια «ενδιαφέρουσα» αναφορά στο... «Σταλινικό» Κουτί της Πανδώρας και την αποκλειστική συνέντευξη της Νατάσσας Μποφίλιου από τον Στόχο

labyrinth 2037286 1920

Την τιμητική μας είχαμε σήμερα στο koutipandoras.gr, αφού ανάμεσα στις χιλιάδες που το επισκέπτονται καθημερινά, όπως φαίνεται είχαμε και «μουσαφίρηδες» από τη διαβόητη φασιστική εφημερίδα του Στόχου.

Η πραγματικά εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε η τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου στον Αντώνη Μποσκοΐτη και το Κουτί της Πανδώρας και η οποία δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, φαίνεται πως ενόχλησε τους «συναδέλφους» του Στόχου, αλλά ταυτόχρονα θέλησαν να ξεκλέψουν και λίγη από τη λάμψη της. 

Έτσι, «ψαρεύοντας» ατάκες από μια συνέντευξη μεγέθους περίπου 6.000 λέξεων οι συντάκτες του Στόχου κάνουν για άλλη μια φορά αυτό που ξέρουν καλύτερα: στοχοποιούν ανθρώπους και τους παραδίδουν βορά στο μισαλλόδοξο και ανθρωποφαγικό κοινό τους. 

«Νατάσσα Μποφίλιου – «Όλοι στην οικογένειά μου είναι παλιοκομμούνια και άθρησκοι». Με αυτόν τον τίτλο ο Στόχος ξεκινάει το «αφιέρωμά του» στη Νατάσα Μποφίλιου και στο Κουτί της Πανδώρας, συνοδεύοντάς τη με μια (κλεμμένη) φωτογραφία που βγήκε αποκλειστικά για να πλαισιώσει τη συγκεκριμένη συνέντευξη. Η λέξη «παλιοκομμούνια» έχει ειπωθεί βέβαια χιουμοριστικά στη συνέντευξη σε εντελώς διαφορετικό πλαίσιο, ενώ η αναφορά στη μη θρησκευτική πίστη είναι από άλλο σημείο της συνέντευξης, αλλά αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο.

Το άρθρο αποτελείται βασικά από ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης αφού προφανώς οι συντάκτες του Στόχου βαριόντουσαν να ασχοληθούν περισσότερο. 

Φυσικά, η Νατάσσα Μποφίλιου έχει αποδείξει με πολλές αφορμές ότι την πολιτική της θέση και την ιδεολογική της συγκρότηση δε την κρύβει, ούτε φοβάται το κάθε φασιστοειδείς που τη βάζει στον «Στόχο» του. 

Το ίδιο ισχύει οπωσδήποτε και για το Κουτί της Πανδώρας που συνειδητά θα συνεχίσει να παίρνει σαφή και ξεκάθαρη θέση απέναντι σε κάθε φασιστική, ναζιστική άποψη και δράση, βάζοντάς τες στο δικό του «στόχαστρο».

Υ.Γ.: Ως σωστοί «συνάδελφοι» δε λησμόνησαν να κάνουν αναφορά και στην πηγή της συνέντευξης. Ή και όχι… Το εισαγωγικό σχόλιο του Στόχου πριν το απόσπασμα είναι ότι «παραθέτουμε απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε η ίδια σε Σταλινικό Σάϊτ…». Ευχαριστούμε για την αναφορά, αν και την επόμενη φορά δε θα πείραζε να βάζατε και ενεργό link στις λέξεις «σταλινικό σάϊτ» [sic] για να είστε πιο σωστοί. Μάθημα δημοσιογραφίας 101, δωρεάν από το koutipandoras.gr. 

Επίσης τα επίθετα γράφονται με μικρό (άρα «σταλινικό» και όχι «Σταλινικό») και ο δίφθογγος -αι- χωρίζεται ή με τόνο στο -ά- ή με διαλυτικά στο -ϊ- (άρα «σάιτ» ή «σαϊτ», αλλά σίγουρα όχι «σάϊτ». Μάθημα ορθογραφίας Β’ Δημοτικού επίσης δωρεάν από το koutipandoras.gr ΜΟΝΟ για σας!

Ξέσπασε η μητέρα του Καλλιάνου: «Ακρωτηρίασαν τον άνδρα μου σε ένα απλό δωμάτιο» – Ο γιατρός πήρε φακελάκι (Video)

image 6

Ξέσπασε η μητέρα του Καλλιάνου: «Ακρωτηρίασαν τον άνδρα μου σε ένα απλό δωμάτιο» – Ο γιατρός πήρε φακελάκι (Video)

Στη συνέχεια μιλώντας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έζησε ο σύζυγος της είπε…

«Μακιγιαρίστηκαν και διασύρθηκαν….» – Η «πράσινη» Παπαφωτίου απάντησε στο σεξιστικό δημοσίευμα για τις βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού (video)

profile player 960x540 24

«Μακιγιαρίστηκαν και διασύρθηκαν….» – Η «πράσινη» Παπαφωτίου απάντησε στο σεξιστικό δημοσίευμα για τις βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού (video)

Σπουδαίες δηλώσεις από την Αθηνά Παπαφωτίου η οποία υπερασπίστηκε της αθλήτριες του Ολυμπιακού σχετικά με…

Κούγιας: Καρφιά σε Άδωνι για την υπόθεση Καλλιάνου – «Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του» (video)

InCollage 20240426 151036859

Κούγιας: Καρφιά σε Άδωνι για την υπόθεση Καλλιάνου – «Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του» (video)

«Εδώ έχουμε μια ακραία υπεράσπιση του συστήματος και αγνοείται το τι συνέβη», τόνισε ο Αλέξης…