Οριστική διακοπή στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για το ημιτελικό του Challenge Cup- Την Πέμπτη το ματς, οκτώ οπαδοί στο νοσοκομείο!

Γι' αύριο Πέμπτη μετατέθηκε ο δεύτερος ημιτελικός του Challenge Cup, λόγω σοβαρών επεισοδίων...με ευθύνη της ΕΛ.ΑΣ

παο ολυβολει

Η τύχη του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup, θα κριθεί άυριο Πέμπτη. Και αυτό διότι  η ένταση που προκλήθηκε περίπου μια ώρα πριν από το πρώτο σερβίς στο κλειστό του Αγίου Θωμά, έφερε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις μέσα στο γήπεδο, κάτι που έκανε αποπνικτική την κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια ξεκίνησαν ότανυπήρξε ένταση κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες. Αυτό οδήγησε την αστυνομία στο να κάνει χρήση χημικών, τα οποία δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα στο Μαρούσι.

Όσοι ήταν στις εξέδρες βγήκαν εκτός γηπέδου, προκειμένου να μπορέσουν να αναπνεύσουν χωρίς προβλήματα. Αποτέλεσμα αυτού να υπάρξει διακοπή, και με εντολή του παρατηρητή της αναμέτρησης και της  ΕΛ.ΑΣ. να αποφασίζουν λίγο αργότερα  πως το ματς ναι μεν θα διεξαχθεί κανονικά ανάμεσα στους αιώνιους αντιπάλους, όμως χωρίς την παρουσία κόσμου. Και ενώ έγινε η εκκένωση του γηπέδου, οι διαιτητές και ο παρατηρητής βγήκαν στο γήπεδο στις 20:00, επιθεώρησαν τον χώρο του κλειστού, και λίγο μετά τις 20.30 , όπου και έγινε νέος έλεγχος  πάρθηκε η απόφαση να μετατεθεί γι’ αύριο ο αγώνας.

Παράλληλα, η  χρήση βίας, παράλληλα, στο κλειστό του Αγίου Θωμά οδήγησε οκτώ οπαδούς του Παναθηναϊκού στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες δέχθηκαν χτυπήματα από γκλομπ και άνοιξαν τα κεφάλια τους.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…