Οριστική αναβολή για το Ξάνθη - Ατρόμητος

Σε αναβολή οδηγήθηκε το παιχνίδι ΑΟ Ξάνθη-Ατρόμητος, που είχε επαναπρογραμματιστεί κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (4/6), για την Κυριακή (7/6, 18:45). Η αναβολή είχε αποφασιστεί λόγω των νέων κρουσμάτων του ιού στην περιοχή.

NewsRoom 06/06/2020 | 11:57

Ο αγώνας με τον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική των play out της Super League 1 αρχικά ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο (6/6) και στη συνέχεια μεταφέρθηκε για την Κυριακή (7/6) μέχρι να λάβει τελική αναβολή.

Όπως έγινε γνωστό η αρχική αναβολή έγινε για να προλάβουν να ολοκληρωθούν τα τεστ και να υπάρξουν όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Το ματς έλαβε οριστική αναβολή για να μην υπάρξει το παραμικρό ρίσκο, καθώς υπάρχουν κρούσματα στην ευρύτερη περιοχή.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα ήρθαν μετά την απόφαση και για οριστική διακοπή. Σύμφωνα με ενημέρωση της ομάδας της Ξάνθης, ήταν όλα αρνητικά.

Η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή.

Συστήθηκε η αναβολή του αγώνα σε επικοινωνία του γ.γ. του Υπ. Υγείας κ. Πρεζεράκου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ.

Σε συνέχεια αλληλογραφίας της Super League με τον κ. Γ. Μαυρωτά, η σύσταση αναβολής από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας έχει να κάνει με το πρωταρχικό μέλημα όλων που είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα, δεδομένου ότι απαιτείται εύλογο χρονικό διάστημα για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων από τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης.