Newsroom

Newsroom

Οργισμένη αντίδραση της ΠΑΣΠ για την αφίσα της Πανσπουδαστικής

Το στίγμα της επικείμενης αντιπαράθεσης εν όψει των φοιτητικών εκλογών δίνει αφίσα της Πανσπουδαστικής κίνησης η οποία έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό της ΠΑΣΠ. Η αφίσα έχει τίτλο «ΠΑΣΟΚΙΝG DEAD» και απεικονίζει τους Γεννηματά, Παπανδρέου κι Βενιζέλου ως ζόμπι, αναφέροντας ως σύνθημα: «Μην του αναστήσεις!».

591438921dc524c3248b469c

Η ΠΑΣΠ αντέδρασε εκδίδοντας οργισμένη ανακοίνωση, μέσω της οποίας εξαπολύει πυρά κατά της Πανσπουδαστικής. «Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) επέλεξε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσει την προεκλογική της προσπάθεια ενόψει των φοιτητικών εκλογών. Σε μια πόλη, που η αδιαφάνεια στο δήμο κυριαρχεί με δεκάδες προσλήψεις μελών του ΚΚΕ από το παράθυρο, η ψήφος στην ΠΚΣ ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτές τις πρακτικές», αναφέρει αρχικά η ΠΑΣΠ και συμπληρώνει:

«Να υπενθυμίσουμε πως ποτέ η συγκεκριμένη φοιτητική οργάνωση δεν επιτέθηκε με αυτό τον τρόπο στην ΔΑΠ, με την οποία φαίνεται πως συνεργάζονται μια χαρά στην διαδικασία απαξίωσης του ελληνικού πανεπιστημίου. Καταλαβαίνουμε τον φόβο σας, η ΠΑΣΠ από αυτές τις εκλογές θα βγει πιο δυνατή και θα ανακτήσει την εμπιστοσύνη των φοιτητών! Οι πρακτικές σας θα ηττηθούν».

Διαβάστε σχετικά: Η αφίσα της Πανσπουδαστικής εν όψει των φοιτητικών εκλογών που έκανε έξαλλη την ΠΑΣΠ (ΦΩΤΟ)

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…