Newsroom

Newsroom

Οργισμένες αντιδράσεις…κατόπιν εορτής

Αντέδρασαν στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η Κύπρος την τελευταία εβδομάδα από τους ευρωπαίους εταίρους ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και τέως…

Αντέδρασαν στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η Κύπρος την τελευταία εβδομάδα από τους ευρωπαίους εταίρους ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και τέως πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ο αρμόδιος Επίτροπος Όλι Ρεν κάνοντας δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Phoenix, δε δίστασε να αναφέρει πως αισθάνθηκε ντροπή για όλα όσα έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες και εξήγησε πως κατά την άποψη του η στάση απέναντι στον Κυπριακό λαό ήταν λάθος, «Συμπεριφερθήκαμε στους Κύπριους σα να ήταν γκάνγκστερ» είπε χαρακτηριστικά. Τόνισε μάλιστα πως για την Κύπρο πλέον υπάρχουν μόνο δύσκολες επιλογές, “Βρεθήκαμε σε μια θέση που δεν υπήρχαν ευνοϊκές επιλογές”.

Στο ίδιο μήκος κύματος όμως κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του πρώην επικεφαλή του Eurogroup και πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα Ντερ Στάνταρντ ότι «κατανοεί» την αναστάτωση των μικροκαταθετών στην Κύπρο, που δεν φταίνε σε τίποτε για τη δεινή κατάσταση στην οποία περιήλθε η χώρα, ενώ από την άλλη πλευρά δεν κατανοεί τη στάση της Ευρωομάδας από την οποία ο ίδιος ανέμενε ότι θα προστάτευε τους μικροκαταθέτες.

 

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως