Newsroom

Newsroom

Οργιάζουν οι μαρτυρίες για Αράχωβα: Πασίγνωστος επιχειρηματίας της περιοχής ο κακοποιητής του Όλιβερ (video)

Σοκάρουν τα νέα δεδομένα από την Αράχωβα

Αράχωβα 2

Όσο περνάνε οι μέρες τόσο η υπόθεση για τον θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα περιπλέκεται, παρά να οδηγούμαστε όλοι σε ένα συμπέρασμα για το τι συνέβη τελικά στο άτυχο χάσκι που έχασε τη ζωή του.

Μάλιστα καθημερινά σχεδόν καθημερινά έρχονται στο φως νέες μαρτυρίες για το τι συνέβη στο ζωάκι εκείνη τη νύχτα, με αρκετούς να καταγγέλλουν ακόμα και «μεγάλα» ονόματα της περιοχής.

Σήμερα, νωρίτερα το πρωί, στην εκπομπή του Open, Πρωινό ΣουΣου, καλεσμένη βρέθηκε η επικεφαλής πανελλήνιας ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, Μάρθα Πουλτίδου η οποία προέβη σε μια σοκαριστική αποκάλυψη.

Όπως είπε η κ. Πουλτίδου τον τελευταίο καιρό μπαίνει στο στόχαστρο συγκεκριμένος άνθρωπος, με αρκετούς να μιλάνε για γνωστό επιχειρηματία της περιοχής. Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι ό,τι πληροφορίες έχει τις δίνει στον εισαγγελέα. Μάλιστα ακούστηκε έντονα ότι υπάρχει φόβος στην περιοχή για την αποκάλυψη της αλήθειας.

Λίγο αργότερα βέβαια, παρέμβαση στην εκπομπή έκανε ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ ο οποίος ούτε διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε τα παραπάνω, λέγοντας ότι δεν λέει κάτι μέχρι τα πράγματα να είναι εντελώς σίγουρα.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…