Newsroom

Newsroom

Οργή με ανάρτηση Κύρτσου για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά: «Σβήσ’ το»… απαιτούν οι χρήστες

Πολιτική εκτίμηση και συμβουλές προς το ΚΙΝΑΛ λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του θανάτου της Φ. Γεννηματά

4437177

Θλίψη σε όλη τη χώρα από την είδηση πως η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλευόταν.

Λίγο μετά τις 12:00 το νοσοκομείο εξέδωσε την τραγική ανακοίνωση πως η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ απεβίωσε έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών και όλη η χώρα «πάγωσε».

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος, όπως και δεκάδες άλλοι πολιτικοί, έσπευσε να τοποθετηθεί για το θάνατο της Φώφης ωστόσο τα όσα έγραψε στο μήνυμα του, προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις.

Γιατί ο ευρωβουλευτής προχώρησε σε πολιτική αποτίμηση του γεγονότος και σε επικοινωνιακές συμβουλές «κεφαλαιοποίησης ενός θανάτου» προς το ΚΙΝΑΛ, λίγα λεπτά μόνο μετά τη δημοσιοποίηση της δυσάρεστης είδησης.

«Η αντοχή και η αξιοπρέπεια που έδειξε η Φώφη Γεννηματά στη μάχη με τον καρκίνο στέλνει κοινωνικά μηνύματα και δημιουργεί ένα κύμα συμπάθειας που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό κεφάλαιο για το Κιν.Αλλ.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της», έγραψε αναλυτικά ο Γ. Κύρτσος στην ανάρτησή του.

Δικαιολογημένα οι χρήστες αντέδρασαν μαζικά στην τοποθέτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς την «ντροπιαστική και προκλητική», με τους περισσότερους να απαιτούν από την Γ. Κύρτσο να την διαγράψει.

Ξεχωρίζει η «απάντηση» της δημοσιογράφου Μαριάννας Πυργιώτη που καλεί τον Κύρτσο να «συνέλθει»…

 

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…