Newsroom

Newsroom

Οργή για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τα περί Χρυσής Αυγής (βίντεο)

Πέταξε τη βόμβα ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος αναλύοντας τη σκέψη του το βράδυ της Τετάρτης σε πολιτική εκπομπή…

Πέταξε τη βόμβα ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος αναλύοντας τη σκέψη του το βράδυ της Τετάρτης σε πολιτική εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και μιλώντας για τα περί συνεργασίας μεταξύ πολιτικών δυνάμεων, είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα πρέπει να σκεφτούμε “το ενδεχόμενο μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία, όπως συμβαίνει σε πάρα πολλές χώρες της Ευρώπης”.

Ο δημοσιογράφος παρομοίασε το ενδεχόμενο συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με τη ΝΔ -διότι αυτήν εννοεί, όταν μιλάει για συντηρητική συμμαχία- με τη στήριξη του νορβηγικού κόμματος της προόδου στη νέα κυβέρνηση της χώρας, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με την ακροδεξιά στην Ελλάδα, πράγμα το οποίο ο κ. Παπαδημητρίου φαίνεται να αγνοεί.

Δείτε τι είπε

Από το βράδυ της Τετάρτης, αλλά κυρίως σήμερα Πέμπτη οι αντιδράσεις του κόσμου στα social media (facebook και twitter) είναι έντονες. Διαβάστε μερικά από τα σχόλια του κόσμου.






Διαβάστε μερικά ακόμη σχόλια

“Σκεφτείτε [ως σενάριο συνεργασίας με ΝΔ] μια πιο σοβαρή χρυσή αυγή” Μπάμπης Παπαδημητρίου ΣΚΑΙ τηλεόραση 11/9/2013, η δική μας 9/11

“Γιατί να μη συνεργαστεί η ΝΔ με μία πιο σοβαρή Χρυσή Αυγή;” Μαντέψτε ποιος σοβαρός νεοφιλελέ το είπε και κερδίστε ένα διαρκείας του ΠΑΟ.

Μπάμπης Παπαδημητρίου τώρα: “Γιατί να μη συνεργαστεί η ΝΔ με μία πιο σοβαρή Χρυσή Αυγή;”. Φασιστο-μαγειρέματα με media χορηγό.

Ο Μπάμπης με την αναφορά σε “σοβαρή Χρυσή Αυγή” ανοίγει το δρόμο για τον Κασιδιάρη στην ηγεσία ή μου φαίνεται;

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε πριν από λίγο «Εκλογική σύμπραξη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όπως λέει ο Πάγκαλος; Κυβερνητική σύμπραξη ΝΔ-ΧΑ, όπως λέει ο Μπ. Παπαδημητρίου; Και τα δύο; Όλα για την εξουσία.»

Βαπτίσεις “ο Μπάμπης”. Σε παίρνει ναζιστή εγκληματία και σε κάνει σοβαρή πολιτική δύναμη, έτοιμη να κυβερνήσει. Πληροφορίες: ΣΚΑΪ.

Μάλλον Ακίνδυνος ‏@galaxyarchis Ή αλλιώς, να δηλώνεις δημοσιογράφος στο συγκρότημα Αλαφούζου και στην πραγματικότητα να είσαι κορδελιάστρα του Κασιδιάρη

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.