Newsroom

Newsroom

Ωραία… και τώρα… θα μας "γαργαλήσουν" διακομματικά

ΝΑΙ – ΝΑΙ… κι όμως… έτσι θα συμβεί, σε περίπτωση που δεν το έχετε πάρει ακόμα χαμπάρι, θα μας γ*******…

ΝΑΙ – ΝΑΙ… κι όμως… έτσι θα συμβεί, σε περίπτωση που δεν το έχετε πάρει ακόμα χαμπάρι, θα μας γ******* διακομματικά. Κι αυτό αγαπητοί μου χρήστες διότι το ξεπούλημα δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε και υπακούει σε συγκεκριμένες ιδεολογίες, παρά μόνον σε συγκεκριμένες μεθοδολογίες, που όλοι αυτοί, οι κρατούντες τις εξουσίες και τις τύχες των λαών, εφευρίσκουν πάντοτε, ακόμα και κάτω από τις δυσκολότερες των συγκυριών, ώστε να κάνουν πράξη αυτά που ορίζουν τα μπάσταρδα αφεντικά τους, οι υποτακτικοί του χρήματος, που αν και ζουν και πράττουν ματαιόδοξα κι όμως… επιβιώνουν, απολαμβάνοντας την χλιδή που εμείς και η γ******* δουλοπρέπειά μας, τους εξασφαλίζει απλόχερα.

ΤΙ ΚΙ ΑΝ κατά καιρούς χρησιμοποιούν τον Γιωρίκα, τί τον Κωστίκα, τί τον Αντωνέλο και τί την Ντορίτα (κάποτε θα συμβεί κι αυτό), το αποτέλεσμα για κάθε χώρα που δανείζονταν από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.) ήταν πάντοτε το ίδιο και κατά μία διαβολική σύμπτωση αιματοβαμμένο και δύσοσμο για τους λαούς, ενώ αντίθετα εξαιρετικά υπερ-συμφέρον για τους πολυεθνικούς κολοσσούς. Υποδείξτε μου μία και μόνη εξαίρεση και θα το βουλώσω. Μέχρι να μου υποδείξετε όμως, θα γράφω, θα γράφουμε και θα αποτελούμε το καθημερινό σας αγκάθι κι αυτό γιατί ασκείτε πολιτική εξαρτημένοι, μιας και καθημερινά επιβουλεύεστε διάφορα, με το βλέμμα πάντοτε στην κερδοσκοπία και την γλώσσα στις σόλες των παπουτσιών των εξωτερικών δυνάμεων κατοχής.

ΑΠΛΗΣΤΑ ανδρείκελα σε ένα αέναο δούναι και λαβείν εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων και μωροφιλοδοξιών, που μπροστά στην λαϊκή οργή οπισθοχωρήσατε και με πρόσχημα την εθνική ενότητα, θα συγκυβερνήσετε κιόλας, ώστε να μην επωμιστείτε την καταστροφή. Μια καταστροφή δεδομένη, που έχει ήδη ξεκινήσει απ’ τα νεόφτωχα τζάκια της δική σας μήτρας και θα καταλήξει, πανίβλακες, στα νεόπλουτα τζάκια, στα οποία, κάποιοι από εσάς και συνήθως οι αυλικοί, ως βασιλικότεροι που είναι των Βασιλέων, συναγελάζονται, συντρώγουν, συμπορεύονται και τέλος, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, συνουσιάζονται, ως άλλες σύγχρονες κοινωνικοπολιτικές εταίρες.

ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ που ακολουθούν γνωρίζετε και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά, ότι θα επιφέρουν πλήγματα και μάλιστα ανεπιστρεπτί γενόμενα στην ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας. Και να ‘στε σίγουροι, ανάθεμα, ότι τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο ή όποτε στο διάολο επιλέξετε να κάνετε εκλογές, ο ΛΑουτζίκΟΣ μόνον ως Σωτήρες δεν θα σας αντιμετωπίσει. Και αυτό είναι ξέρετε που μας τρομάζει περισσότερο απ’ όλα, όχι – όχι το δικό σας θράσος και το ψώνιο που το προκαλεί, αλλά οι δικές μας ΑΝΤΙ-δράσεις. Ναι, αυτό είναι που μας τρομάζει και ταυτόχρονα μας ενθουσιάζει και μας συνεπαίρνει. Όσο για εσάς…; Να είστε σίγουροι ότι θα σας συμπαρασύρει στα άδυτα της αβύσσου που οι δικές σας πολιτικές πρακτικές έχουν δημιουργήσει.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ… τί γ******ος, τί παλουκωμένος… Φοβού λοιπόν την ΑΝΤΙ-δραση των γ******ων…!!!

ΑΡΘΡΟ του Διευθυντή του e-Volos.gr Αντώνη Κουμιώτη
http://www.e-volos.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη