Newsroom

Newsroom

"Όπως τηρήσαμε τις υποσχέσεις για τηλεοπτικές άδειες-Δραπετσώνα θα προστατεύσουμε και την πρώτη κατοικία των αδυνάτων"

O Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε, μεταξύ άλλων: «Η κυβέρνηση προχωρά…

tsipras 490

O Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Η κυβέρνηση προχωρά υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της τόσο απέναντι στους εταίρους όσο όμως και απέναντι στον ελληνικό λαό, καθότι η βασική δέσμευση βάσει της οποίας λάβαμε εκ νέου τη λαϊκή εντολή ήταν η προστασία των αδυνάτων και η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

‘Όπως τηρήσαμε την υπόσχεσή μας για τη Δραπετσώνα, όπως νομοθετήσαμε κόντρα στα συμφέροντα για τις άδειες στα ΜΜΕ, έτσι θα προστατεύσουμε και την πρώτη κατοικία των αδυνάτων».

Σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο στο Μέγαρο Μαξίμου είχε αμέσως μετά από την αποχώρησή του από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, ο πρωθυπουργός, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, θα ακολουθήσει τηλεδιάσκεψη του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των Θεσμών σχετικά με τα ανοιχτά θέματα της διαπραγμάτευσης.

Οι ίδιες πηγές υποστήριζαν πως αγκάθια στις διαπραγματεύσεις παραμένουν τα «κόκκινα» δάνεια και οι πλειστηριασμοί της α’ κατοικίας με τον πρωθυπουργό να ζητά από το οικονομικό επιτελείο να υπάρχει το μικρότερο δυνατό κόστος για τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας.