Newsroom

Newsroom

Όπλα και 1,6 εκατ ευρώ είχε ο "κοτοπουλάς" που εκμεταλλευόταν μετανάστες στην Αχαΐα

Ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του ιδιοκτήτη πτηνοτροφικής μονάδας στην Αχαΐα που εκμεταλλευόταν αλλοδαπούς για ένα πιάτο φαγητό. Σε βάρος του και του επιστάτη σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις κατηγορίες για αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και της παράβασης της νομοθεσίας περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και περί όπλων.

1 522

Ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του ιδιοκτήτη πτηνοτροφικής μονάδας στην Αχαΐα που εκμεταλλευόταν αλλοδαπούς για ένα πιάτο φαγητό.
Σε βάρος του και του επιστάτη σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις κατηγορίες για αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και της παράβασης της νομοθεσίας περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και περί όπλων.

Στην έρευνα μάλιστα της αστυνομίας εντοπίστηκε και ποσό 1,6 εκατομμυρίων ευρώ σε κρυφό χρηματοκιβώτιο καθώς επίσης ένα πιστόλι και μία καραμπίνα. Το ποσό αυτό ερευνάται αν ήταν από νόμιμες πηγές
Οι δύο συλληφθέντες εξανάγκαζαν εννέα Ρουμάνους εργάτες να δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες και δεν δίσταζαν σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και να πυροβολούν για εκφοβισμό στον αέρα ή στα πόδια τους.
Τους ανάγκαζαν δε να κοιμούνται μέσα στις εγκαταστάσεις του πτηνοτροφείου, από όπου δύο το «έσκασαν» και έφτασαν στην Αθήνα και εξιστόρησαν τα δεινά τους στη Ρουμανική πρεσβεία. «Τα θύματα κατήγγειλαν ότι τους έδιναν αποφάγια ως τροφή» σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση της αστυνομίας στην εφημερίδα «Έθνος».
Για να βρίσκει νέους εργάτες ο 51χρονος Έλληνας “επιχειρηματίας” χρησιμοποιούσε ένα Ρουμάνο ο οποίος υποσχόταν σε φτωχούς ομοεθνείς του στη Ρουμανία δουλειά.

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…