Newsroom

Newsroom

Ονόματα από το ΠΑΣΟΚ και την Αριστερά στο ψηφοδέλτιο του Κακλαμάνη;

Αμετανόητος και αποφασισμένος να πάει μέχρι τέλους με την υποψηφιότητά του για το δήμο της Αθήνας, δηλώνει ο Νικήτας Κακλαμάνης…

Αμετανόητος και αποφασισμένος να πάει μέχρι τέλους με την υποψηφιότητά του για το δήμο της Αθήνας, δηλώνει ο Νικήτας Κακλαμάνης παρά τη δυσφορία της Συγγρού, ενώ ανακοίνωσε πως το ψηφοδέλτιό του θα είναι πολυμορφικό, θα έχει δηλαδή σημαντικά ονόματα τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από την Αριστερά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» στον ΣΚΑΪ δήλωσε επίσης πως όταν συνάντησε τον πρωθυπουργό «δεν έλαβα πειστική απάντηση, για να μην σας πω ότι δεν έχω πάρει καμία απάντηση από τον Σαμαρά» για το λόγο που δεν προκρίνεται η υποψηφιότητά του. «Απλά μου το ανακοίνωσε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Θανάσης Μπούρας» δήλωσε για την απόφαση να μην πάρει το χρίσμα της ΝΔ.
Στην ίδια συνέντευξη αμφισβήτησε, δε, την εγκυρότητα των δημοσκοπήσεων τονίζοντας ότι έχει διεισδυτικότητα και σε άλλους ιδεολογικούς χώρου. Επιπλέον σημείωσε ότι δεν τον απασχολεί αν με την υποψηφιότητα του, ενισχυθεί η δυναμική του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι θέλει να πείσει τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους «να πάνε στα μισά του δρόμου με τον Κακλαμάνη αντί για τη ΧΑ, θα έχω προσφέρει μεγάλη υπηρεσία».

Αποκάλυψε επίσης, ότι έχει μιλήσει με τον Χρίστο Ζώη του κόμματος Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό και δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά και  με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητα Καπερνάρου.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη