Newsroom

Newsroom

Ονδούρα: Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης κρυμμένη μέσα σε κομμάτια ξύλου

Μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης εντόπισαν οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ονδούρας σε φορτίο με 2.852 κομμάτια φαινομενικά ακατέργαστου ξύλου στο λιμάνι Πουέρτο…

cocaine

Μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης εντόπισαν οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ονδούρας σε φορτίο με 2.852 κομμάτια φαινομενικά ακατέργαστου ξύλου στο λιμάνι Πουέρτο Κορτές, προερχόμενο από την Καρταχένα της Κολομβίας.

«Ο πολτός κοκαΐνης είχε κρυφτεί μέσα σε κομμάτια ξύλου που έμοιαζαν να είναι εντελώς συμπαγή και κλειστά», τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ονδούρας. «Έχουμε καταμετρήσει 339 κιλά (πολτού) κοκαΐνης και θα συνεχίσουμε την έρευνα και στα υπόλοιπα τρία εμπορευματοκιβώτια», πρόσθεσε. Ερευνήθηκαν τα πέντε κοντέινερ και σε ένα δεν βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, εξήγησε ο ίδιος.

Η Ονδούρα έχει μετατραπεί σε κρίσιμης σημασίας διαμετακομιστικό κέντρο για τις συμμορίες που διακινούν ναρκωτικά, ιδίως τα καρτέλ του Μεξικού, που μεταφέρουν κοκαΐνη από τη Νότια Αμερική στις ΗΠΑ, όμως κοκαΐνη παράγεται και στην ίδια την Ονδούρα. Τρία εργαστήρια που παρασκεύαζαν κοκαΐνη ανακαλύφθηκαν στην Ονδούρα φέτος, σύμφωνα με έναν αξιωματικό του στρατού της χώρας.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…