Newsroom

Newsroom

Ομολόγησε την δολοφονία ο φίλος του 14χρονου

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης όπου ένα 14χρονο παιδί βρέθηκε με κομμένη την καρωτίδα, είναι ο συνομήλικος φίλος του.

575dc34d1dc5244f068b4667

Το φρικτό έγκλημα εξιχνιάστηκε από την Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr ο νεαρός φίλος του άτυχου 14χρονου, που τον συνόδευσε κατά την αποχώρηση του από το δημοτικό αναψυκτήριο της Γέφυρας, παραδέχτηκε στις αρχές ότι ο ίδιος είναι ο δολοφόνος. Ο νεαρός δεν άντεξε την πίεση των ερωτήσεων των αστυνομικών και υπέπεσε σε αντιφάσεις δίνοντας στις αρχές ξεκάθαρες ενδείξεις για την αλήθεια πίσω από το φόνο.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί υποψιάζονταν ότι ο δράστης είναι νεαρό άτομο το οποίο εκτέλεσε το δολοφονικό του έργο με «ερασιτεχνισμό». Το πτώμα του άτυχου 14χρονου βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του φίλου του, ο οποίος παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε στο λαιμό τον 14χρονο. Μάλιστα ταυτοποιήθηκε, κατά πληροφορίες και από τους ειδικούς της Ασφάλειας ότι εκείνος είναι ο δράστης του φρικτού εγκλήματος.

Στον τόπο του εγκλήματος είχε βρεθεί το μαχαίρι, αλλά και γενετικό υλικό στα νύχια του θύματος το οποίο φαίνεται ότι αντιστάθηκε, ενώ στην αρχική του κατάθεση, ο φίλος του 14χρονου είχε καταθέσει «Φύγαμε μαζί από το αναψυκτήριο και αφού φτάσαμε στη γωνία που έπρεπε να στρίψω για το σπίτι μου, αποχαιρέτησα τον Τ… Από εκείνη την στιγμή και μετά δεν τον είδα ξανά. Έμαθα ότι τον αναζητούν οι γονείς του, αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο».

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…