Ολυμπιακοί Αγώνες: Η γιορτή του αθλητισμού ξεκίνησε

Στις 2 μετά τα μεσάνυχτα άρχισε η τελετή έναρξης των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι θα κρατήσουν έως και τις 21 Αυγούστου 2016.

57a573e11dc524d3178b5165

Στο Μαρακανά βρίσκονταν 80.000 θεατές, ενώ περισσότεροι από 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν την τελετή έναρξης.

Η τελετή ξεκίνησε με την παρουσίαση της διαδικασίας δημιουργίας της ζωής. Ακολούθησε η είσοδος της Ζιζέλ  στο Μαρακανά  υπό τους ήχους του «Girl From Ipanema»όπου ξεσηκώθηκε ο κόσμος.

Δεκάδες χορευτές στα λευκά έδωσαν ρεσιτάλ βραζιλιάνικων χορών που εναλάσσονταν κάθε λίγα δευτερόλεπτα δείχνοντας ότι η μουσική είναι στο αίμα τους άσχετα από την προέλευσή του. Ρέγγε, Σάλσα, Μάμπα, Σάμπα φυσικά, αλλά και ραπ, χιπ χοπ ακούστηκαν στο στάδιο με τους χορευτές να βγάζουν τρομερή ενέργεια.

  Συγκίνηση κατά την είσοδο της ελληνικής αποστολής στο Μαρακανά με την οποία ξεκίνησε η παρέλαση. Πρώτη φυσικά η Σοφία Μπεκατώρου με την γαλανόλευκη να κυματίζει στα χέρια της.  

  Οι διοργανωτές πρόσθεσαν μια γερή δόση σάμπα με καρναβαλιστές και πανέμορφες Βραζιλιάνες που ξεσήκωσαν τους θεατές.   

«Ντοπέ» Ελληνίδα αθλήτρια

Πρόκειται για κολυμβήτρια και έλεγχος πραγματοποιήθηκε πριν αναχωρήσει η ελληνική αποστολή για το Ρίο, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί ο επικεφαλής της ελληνικής αποστολής αλλά και το ίδιο το μέλος, προκειμένου να παραβρεθεί στην ανάλυση του δεύτερου δείγματος αυτοπροσώπως ή διά εκπροσώπου.

Να σημειωθεί πως η κολυμβήτρια ενημερώθηκε και ήδη αποχώρησε από το Ολυμπιακό Χωριό και θα παραμείνει σε ξενοδοχείο μέχρι να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο άνθρωπος που άναψε τη Δάδα

 Ο Βαλντερέι Λίμα έγινε γνωστός στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το 2004, όταν ένας Ιρλανδός θεατής μπήκε στην πορεία του και τον έβγαλε εκτός δρόμου λίγο πριν τον τερματισμό, με αποτέλεσμα να χάσει το χρυσό μετάλλιο.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…