Newsroom

Newsroom

Ολυμπιακός: «Όρθιοι» στη Σερβία οι ερυθρόλευκοι – Επικράτησαν με 89-86 επί του Ερυρθού Αστέρα σε ένα εκπληκτικό ματς

Μεγάλο διπλό για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα

6174845

Τρομερό ματς στη Σερβία, για τον 33ο γύρο της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να καταφέρνει να πάρει ένα σπουδαίο διπλό απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα κερδίζοντας τον με 89-86 σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα.

Πιο συγκεκριμένα οι δυο ομάδες ήταν κοντά σε όλο το ματς, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να παρουσιάζει μερικά αμυντικά κενά, σε σχέση με αυτά που μας έχει συνηθίσει, αλλά να καταφέρνει τελικά να πάρει ένα τεράστιο διπλό το οποίο την πήγε στο 21-12 και στην τέταρτη θέση, για την ώρα καθώς αύριο έχουν παιχνίδια ομάδες που διεκδικούν επίσης την τετράδα.

Ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου ήταν για ακόμα μια φορά ο Μόουσες Ράιτ, με τον Αμερικανό σέντερ να πετυχαίνει 20 πόντους και να μαζεύει 4 ριμπάουντ, ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου, πέτυχε 12 έχοντας 6 ασίστ.

Απ’ την πλευρά του Ερυθρού αυτός που διακρίθηκε ήταν ο Πόλομποϊ ο οποίος είχε 19 πόντους και 12 ασίστ.

Το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού θα είναι με τη Φενέρ στο ΣΕΦ, όπου μετά απ’ αυτό θα ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της Euroleague και θα αρχίσουν τα playoffs.

Ειδήσεις σήμερα:

«Η στιγμή που ο Άδωνις φεύγει τρέχοντας…» – Το επικό βίντεο που ανέβασε ο Πολάκης

Μανώλης Σφακιανάκης: Η πρώτη απάντηση μετά τη διαγραφή Χαρδαλιά – «Προτιμώ να φύγω παρά να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς» (video)

Πώς ο ΣΚΑΙ δικαίωσε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ με τη χθεσινή δημοσκόπηση – Το σχόλιο Κύρτσου