Newsroom

Newsroom

Ολοκληρώθηκε η απολογία του 45χρονου δολοφόνου

Σχεδόν τρεις ώρες κράτησε η απολογία του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του δράστη της δολοφονίας του Π. Φύσσα ενώπιον του…

Σχεδόν τρεις ώρες κράτησε η απολογία του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του δράστη της δολοφονίας του Π. Φύσσα ενώπιον του ανακριτή στον Πειραιά. Ο 45χρονος κατηγορούμενος έμεινε στο γραφείο του ανακριτή για περισσότερο από τρεις ώρες, απολογούμενος για το αιματηρό επεισόδιο στο Κερατσίνι που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας.

Ο κατηγορούμενος προσήχθη στο δικαστικό μέγαρο του Πειραιά το πρωί της Παρασκευής, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Περιμετρικά των δικαστηρίων υπήρχαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ενώ ο 45χρονος φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και οδηγήθηκε στον ανακριτή.
Πλέον αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η απολογία του, ενώπιον του ανακριτή.

Μέχρι σήμερα ο 45χρονος φέρεται να έχει υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν στην καφετέρια την ώρα που η παρέα του Παύλου Φύσσα και μία άλλη ομάδα αντάλλαξαν φραστικές επιθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί του είπαν ότι η μαρτυρία της συζύγου του αλλά και αυτοπτών μαρτύρων τον τοποθετούν μακριά από το σημείο εκείνος άλλαξε την κατάθεση του. Φέρεται μάλιστα να υποστήριξε ότι είδε την παρέα του Παύλου Φύσσα να έρχεται προς το μέρος του και εκείνος τράβηξε το μαχαίρι που είχε στο αυτοκίνητο του προκειμένου να αμυνθεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύζυγος του είπε στην κατάθεση της ότι κάποιος τηλεφώνησε στον 45χρονο την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι. Τότε εκείνος έφυγε και μάλιστα της είπε ότι δεν ήξερε τι ώρα ακριβώς θα επιστρέψει στο σπίτι.

Να σημειωθεί ότι ο 45χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…