Newsroom

Newsroom

Σε κάποια sites μάλλον είδαν άλλη ομιλία Μητσοτάκη – H δημοσιογραφία στα καλύτερά της

Όλη η Ελλάδα, βασικά όλη η υφήλιος, υποκλίθηκε στην ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο. Τι να λέμε τώρα...

Screenshot 6 7

Μερικές φορές είναι τόσο μεγάλη η χαρά που δεν επιτρέπει να κρύψεις τις πραγματικές προθέσεις σου. Ή μπορεί να είναι τόσο ισχυρή η επιτακτικότητα του καθήκοντος που καταλήγει στο ίδιο αποτέλεσμα.

Η χθεσινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο σε πολλά δημοσιεύματα παρουσιάστηκε με τέτοιον τρόπο που εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για τη διαφορά ανάμεσα στην κομματική (ούτε καν πολιτική) προπαγάνδα και στην ειδησεογραφική ενημέρωση.

«Πολιτικός κόσμος και twitter αποθεώνουν τον Μητσοτάκη: «Ιστορική η ομιλία στο Κογκρέσο, μας έκανε υπερήφανους», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος για την ομιλία του πρωθυπουργού στο iefimerida.gr.

Κωμική λεπτομέρεια πως στον τίτλο αναφέρεται το γενικό «πολιτικός κόσμος» και μέσα στο άρθρο παρατίθενται οι εγκωμιαστικές αναρτήσεις κυβερνητικών στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας. Α συγνώμη υπάρχει και σχόλιο του Πάγκαλου.

Εξίσου διασκεδαστική είναι και η προσέγγιση του Πρώτου Θέματος, των Παραπολιτικών αλλά και άλλων μέσων που παρουσιάζουν την ομιλία Μητσοτάκη με διθυραμβικά λόγια. 

«Διθύ

ραμβοι από τον πολιτικό κόσμο και την κοινή γνώμη για την ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο», αναφέρει άρθρο στο protothema.gr και έχουμε και άλλο.. «Το standing ovation στον Μητσοτάκη και οι αποθεωτικές αναρτήσεις Γερουσιαστών για την ομιλία του στο Κογκρέσο», είναι ο τίτλος άλλου δημοσιεύματος στο ίδιο site. 

 

 

 

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη