Οι «Τελεταί Μπούκουρας» δίνουν τη δική τους απάντηση στις αθλιότητες Πέτσα

Μετά τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άρη Πορτοσάλτε ήρθε απάντηση στον Στέλιο Πέτσα ακόμα και από τις Τελεταί Μπούκουρας

ek petsas 1

Μεγάλη πολιτική ένταση προκάλεσε η άθλια δήλωση του Στέλιου Πέτσα, ότι «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσουν οι πολίτες την εν εξελίξει ενεργειακή κρίση.

Η κυνική ομολογία του τρόπου που η Νέα Δημοκρατία αντιλαμβάνεται και διαχειρίζεται τα προβλήματα της κοινωνίας, προκάλεσε ακόμα και τις αντιδράσεις κυβερνητικών στελεχών που έσπευσαν να τον «αδειάσουν».

Η πρώτη «ανησυχητική» αντίδραση για τον Στέλιο Πέτσα ήρθε από τον Δημήτρη Οικονόμου. Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ δεν του… χαρίστηκε: «Ο κόσμος περνάει πάρα πολύ δύσκολα, είμαστε σε μια φάση μετάβασης, σε μια φάση πάρα πολύ δύσκολη. Όταν προεξοφλούν όλοι ότι πάμε σε έναν πολύ δύσκολο και πολύ βαρύ χειμώνα, δεν μπορεί ο κάθε υπουργός να βγαίνει και να λέει την παρόλα του», σχολίασε, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «τραβήξει κανένα αυτί».

Η πρώτη «ανησυχητική» αντίδραση για τον Στέλιο Πέτσα ήρθε από τον Δημήτρη Οικονόμου. Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ δεν του… χαρίστηκε: “Ο κόσμος περνάει πάρα πολύ δύσκολα, είμαστε σε μια φάση μετάβασης, σε μια φάση πάρα πολύ δύσκολη. Όταν προεξοφλούν όλοι ότι πάμε σε έναν πολύ δύσκολο και πολύ βαρύ χειμώνα, δεν μπορεί ο κάθε υπουργός να βγαίνει και να λέει την παρόλα του“, σχολίασε, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να “τραβήξει κανένα αυτί”.

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Άρης Πορτοσάλτε κάνοντας λόγο για ατόπημα του υπουργού, σχολιάζοντας πως η δήλωση του Στέλιου Πέτσα θυμίζει κάτι από… Μαρία Αντουανέτα.

Οι Τελεταί Μπούκουρας δίνουν τη δική τους απάντηση στις αθλιότητες του Στέλιου Πέτσα

Με τον μοναδικό δικό τους τρόπο απάντησαν ακόμα και οι «τελεταί Μπούκουρας» στις αθλιότητες του Στέλιου Πέτσα που είπε ότι «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει».

Με ένα άκρως καυστικό tweet οι Τελεταί Μπούκουρας αποκάλυψαν την κυνικότητα που κρύβει η δήλωση του Στέλιου Πέτσα.

Δείτε το σχετικό tweet:

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη