Newsroom

Newsroom

Οι "στημένες" εσωκομματικές εκλογές του κ. Μητσοτάκη

Εκλογές σήμερα για τις «γαλάζιες» ΝΟΔΕ - Καταγγελίες για μαζική αγορά καρτών των 12 ευρώ για λογαριασμό υποψηφίων.

5af7f71a1dc52451738b4584

Σε… πεδίο εσωκομματικής μάχης έχουν μετατραπεί οι εσωκομματικές εκλογές για τους προέδρους των νομαρχιακών και δημοτικών οργανώσεων της Ν.Δ., καθώς όσο κι αν ο Κυρ. Μητσοτάκης επιχείρει να “θριαμβολογήσει” για την εγγραφή νέων μελών και την οικονομική ανταπόκριση των υπαρχόντων, στο παρασκήνιο διεξάγεται ένας σκληρός πόλεμος στις μεγάλες “γαλάζιες” οργανώσεις προκειμένου το “σύστημα” των “προεδρικών” να εκλέξει τους εκλεκτούς του, με στόχο να αναδειχθεί μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές μια ελεγχόμενη Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Αυγής», σε μεγάλες δημοτικές και νομαρχιακές οργανώσεις έχει προκληθεί έντονη εσωστρέφεια και γκρίνια από τις παρεμβάσεις “κομματαρχών” του Κυρ. Μητσοτάκη. Τα εν λόγω στελέχη επιχειρούν να ελέγξουν και να στεγανοποιήσουν την σημερινή διαδικασία, “αποθαρρύνοντας” ανεπιθύμητους από το να εκλεγούν στην προεδρία των εν λόγω οργανώσεων. Στόχος, φυσικά, είναι να αποκτήσει ο πρόεδρος του κόμματος τον έλεγχο των εν λόγω οργανώσεων, προκειμένου στη συνέχεια οι “εκλεκτοί” του να επηρεάσουν τη σταυροδοσία στα οργανωμένα μέλη, όταν έρθει η ώρα των εθνικών εκλογών.

“Τους πληρώνουν την εγγραφή”

Ενδεικτικές του κλίματος εσωστρέφειας ανάμεσα στα γαλάζια στελέχη είναι οι βαριές καταγγελίες οι οποίες αναφέρουν ότι σέρνουν στη κάλπη ανθρώπους πληρώνοντας τους ακόμα και το δικαίωμα εγγραφής κάποιοι που θέλουν να ηγηθούν στην ΚΟ.

“Βόμβες” Μαρκογιαννάκη

Αντίστοιχες καταγγελίες, εξάλλου, για τα Χανιά, έχει διατυπώσει και ο πρώην υπουργός και βουλευτής του κόμματος Χρ. Μαρκογιαννάκης, που υπήρξε στο παρελθόν στενός πολιτικός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για “μικρές τοπικές διαπλοκές”, καταγγέλλοντας πως οικονομικά ισχυροί παράγοντες αγόρασαν μαζικά κάρτες των 12 ευρώ για λογαριασμό υποψηφίων. “Υποψήφιοι αποδέχονται την προσφορά οικονομικά ισχυρών παραγόντων, οι οποίοι κυριολεκτικά ‘αγοράζουν’ αδιακρίτως ταυτότητες για πληρωμή καρτών, χωρίς καμία γνώση ή συμμετοχή στη διαδικασία, των κατόχων τους”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρ. Μαρκογιαννάκης, προσθέτοντας πως “δυστυχώς το φαινόμενο αυτό, σε μία συγκεκριμένη περιοχή του νομού μας, έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις”.

Γαλλία: Ακτιβιστές σκόρπισαν πορτοκαλί σκόνη μέσα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών (Video)

versailles

Γαλλία: Ακτιβιστές σκόρπισαν πορτοκαλί σκόνη μέσα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών (Video)

Τονίζοντας ότι «η πρόσβαση στα τρόφιμα είναι ένα δικαίωμα που αναγνωρίζεται από το διεθνές δίκαιο»…

Γάζα: Το Ισραήλ βομβάρδισε συνοικίες της Ράφα, αφότου είχε δώσει εντολή εκκένωσης

rafah

Γάζα: Το Ισραήλ βομβάρδισε συνοικίες της Ράφα, αφότου είχε δώσει εντολή εκκένωσης

Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί, από αέρος και από το πυροβολικό, συνεχίζονται από την περασμένη νύχτα και…

Τραγωδία στην Τουρκία: Οκτώ νεκροί και ένδεκα τραυματίες μετά από σύγκρουση μπετονιέρας με λεωφορείο

toyrkia

Τραγωδία στην Τουρκία: Οκτώ νεκροί και ένδεκα τραυματίες μετά από σύγκρουση μπετονιέρας με λεωφορείο

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα (6/07) στην περιοχή Γκαζιαντέπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας.