Newsroom

Newsroom

Οι πρώτες εντυπώσεις από τις ομιλίες Τσίπρα και Μητσοτάκη – τι σχολιάζουν Μαξίμου και Πειραιώς

Θετικές εντυπώσεις άφησε, σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους η πρωτολογία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

57fbb56d1dc52407798b45a0

Όπως σχολιάζουν στο Μαξίμου για πρώτη φορά ακούστηκαν στη Βουλή ονόματα και διευθύνσεις για τη διαφθορά και τη διαπλοκή, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν απάντησε σε καμία ερώτηση του πρωθυπουργού. Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «προσπέρασε τα ερωτήματα που του τέθηκαν για την Siemens, τα θαλασσοδάνεια του κόμματός του, το ΚΕΕΛΠΝΟ, τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, τις λίστες φοροφυγάδων που κρύφτηκαν σε συρτάρια, ως θεωρίες συνομωσίας».

Στην Πειραιώς από την άλλη, κάνουν λόγο για πλήρη επικράτηση του προέδρου της ΝΔ τόσο σε ουσία όσο και σε εντυπώσεις. Σύμφωνα με κύκλους του προέδρου της ΝΔ «δεν ακούσαμε κάτι καινούργιο από τον πρωθυπουργό, αυτά που είπε ήταν αναμάσημα των όσων έχει πει. Αποκαλύφθηκε όλη η μεθόδευση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Περιμένουμε να απαντήσει ο κ. Τσίπρας στις ερωτήσεις που του έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, που συμπυκνώθηκαν στη “λίστα Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ”».

Οι ίδιες πηγές υποστήριξαν ότι ο κ. Τσίπρας αντί για «διευθύνσεις και ονόματα» επιδόθηκε σε «αναμάσημα» γνωστών καταγγελιών ενώ τον κατηγόρησαν ότι δεν κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση της διαπλοκής όπως έκανε ο κ. Μητσοτάκης.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…