Οι “προθέσεις” του Μητσοτάκη

Ας όψεται, λοιπόν, η αντιπολίτευση διότι “υποχρεώνει” τον Μητσοτάκη να “βάζει στο ζύγι το κομματικό συμφέρον εις βάρος του εθνικού συμφέροντος” προκηρύσσοντας πρόωρες εκλογές!!

“Το έχω πει πολλές φορές ότι πρόθεσή μου είναι να εξαντλήσω την τετραετία, διότι θεωρώ ότι αυτό είναι το θεσμικά ορθό και επιβεβλημένο”. Αλλά ας όψεται η αντιπολίτευση!!! Και δεν έκανε μέχρι τώρα, λέει, πρόωρες εκλογές “διότι δεν μπορώ να βάζω στο ζύγι το κομματικό συμφέρον εις βάρος του εθνικού συμφέροντος”. Αυτά λέει ο Κυριάκος. 

Ας όψεται, λοιπόν, η αντιπολίτευση διότι “υποχρεώνει” τον Μητσοτάκη να “βάζει στο ζύγι το κομματικό συμφέρον εις βάρος του εθνικού συμφέροντος” προκηρύσσοντας πρόωρες εκλογές!!

Ας όψεται η αντιπολίτευση διότι “ακυρώνει” την πρόθεση, τη συνειδητή βούληση που κινητοποιεί τον Κυριάκο να πράξει το “θεσμικά ορθό κι επιβεβλημένο”, δηλ. να εξαντλήσει την τετραετία.  

Άντρας με “προθέσεις” και … “αλλά”.

– Πρόθεσή του ήταν οι πολλές και καλά αμειβόμενες δουλειές, αλλά ας όψεται η συγκυρία για την εργασιακή γαλέρα, και η … αντιπολίτευση.
– Πρόθεσή του ήταν η επιτυχής αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά για τις 30.000 νεκρών ας όψεται η έκθεση Τσιόδρα – Λύτρα και, φυσικά, η …αντιπολίτευση. 
– Πρόθεσή του ήταν να επιστρέψουν οι ξενιτεμένοι νέοι επιστήμονες στην “καταπληκτική ποιότητα ζωής” της Ελλάδας, αλλά ας όψονται τα παιδιά του, που επέλεξαν την εργασιακή κόλαση της αλλοδαπής και τα υποβαθμισμένα πανεπιστήμια της Αμερικής!!! 
– Πρόθεσή του ήταν η διαφάνεια στα περιουσιακά του στοιχεία, αλλά ας όψεται ο Βαξεβάνης που αποκάλυψε τις τρύπες στο πόθεν έσχες του. 
– Πρόθεσή του ήταν να μην εισπράξει τα 8.000 ευρώ της αγροτικής επιδότησης, αλλά ας όψονται ο ταληροφονιάς που κρύβει μέσα του, και … η αντιπολίτευση. 
– Πρόθεσή του ήταν να περιορίσει τους μετακλητούς υπαλλήλους, αλλά ας όψονται ο γαλάζιος στρατός που πίεζε για μάσα και η ανεργία των Πιπίνη, Ψαριανού κλπ. σφουγγοκωλάριων!!

Και τώρα οι προθέσεις του Μητσοτάκη που υλοποιούνται, χωρίς “ναι μεν αλλά”:  

– Πρόθεσή του ήταν και είναι η αποδυνάμωση και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ με δυσβάστακτο κόστος σε ανθρώπινες ζωές. 
– Πρόθεσή του ήταν και είναι η αποδόμηση και χειραγώγηση του Δημόσιου Πανεπιστήμιου. Ήταν ο αποκλεισμός χιλιάδων νέων από την ανώτατη εκπαίδευση. Ήταν και είναι το ταξικό του μίσος που θέλει αποκλεισμούς στη μόρφωση. Σε παλιότερη συνέντευξή στον Στέλιο Ράμφο, έλεγε: «Τι πάει να πει όλοι στο Πανεπιστήμιο… Δεν είμαστε όλοι ίδιοι… δεν είμαστε όλοι ίσοι… Και δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ…». 
– Πρόθεσή του ήταν και είναι η κατάργηση κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, η μπατσοκρατία, η αδιαφάνεια, η παραπληροφόρηση, η διαπλοκή, η διαφθορά, η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής και της ερευνητικής δημοσιογραφίας. 
– Πρόθεσή του ήταν και είναι η φτωχοποίηση της κοινωνίας, η προστασία των προνομίων και των υπερκερδών των μαυραγοριτών της ενέργειας, της ασυδοσίας της μεγαλοεργοδοσίας, της πετσομένης ενημέρωσης. 
– Πρόθεσή του ήταν και είναι η συγκάλυψη σκανδάλων όπως: Νοβάρτις, ΚΕΕΛΠΝΟ, παιδεραστία … εντιμότατων φίλων, κλπ.    
– Πρόθεσή του είναι να επιβιώσει πολιτικά ο ίδιος με κάθε κόστος. Κυρίως εξαπατώντας. Η πατριδοκαπηλεία, το χριστεμπόριο, η ξενοφοβία, είναι στις προθέσεις του, και τα κανάλια στηρίζουν την εξαπάτηση. 

Η δικές μας προθέσεις, οι ελπίδες των πολλών για ένα κόσμο πιο φωτεινό είναι να ακυρώσουμε στην πράξη τις προθέσεις του Μητσοτάκη και της παρέας του. “Να βγούμε έξω σε δρόμους και σε πλατείες, με το μόνο πράγμα που μας έχει απομείνει: μια παλάμη τόπο κάτω από τ’ ανοιχτό πουκάμισο… Όπου έχει κράτος κι εξουσία ἡ Άνοιξη”.  

ΥΓ: Ο φουκαράς πρωθυπουργός των 40 ακινήτων δηλώνει στο πόθεν έσχες για το 2020 ότι διατηρεί όλες του τις καταθέσεις σε ελληνικές τράπεζες και αθροιστικά ανέρχονται περίπου σε 8.500 ευρώ και 111 δολάρια!!! Τι κρίμα, τι κρίμα. Λουδοβίκος πτωχός πλην …τίμιος.  

Οργή Λασκαράκη για Τσιμιτσέλη: «Είναι άκομψο όλο αυτό – Οι ζωές έχουν προχωρήσει» (video)

Οργή Λασκαράκη για Τσιμιτσέλη: «Είναι άκομψο όλο αυτό – Οι ζωές έχουν προχωρήσει» (video)

«Εννοείται πως δεν κρυβόμαστε ότι έχουμε υπάρξει ζευγάρι και ότι υπάρχει ένα παιδί», τονίζει η…

Καιρός: Βόμβα Μαρουσάκη για τις μέρες των Χριστουγέννων – «Οι καμήλες νικάνε τις αρκούδες»

Καιρός: Βόμβα Μαρουσάκη για τις μέρες των Χριστουγέννων – «Οι καμήλες νικάνε τις αρκούδες»

Ο καιρός φαίνεται να αλλάζει αισθητά όσα πλησιάζουμε στις γιορτές των Χριστουγέννων σύμφωνα με τον…