Οι φαεινές ιδέες του Κυριάκου και της Μισέλ

Εκεί στη ΝΔ είναι όλο ιδέες...

Screenshot 4 2

Μια από τις πρώτες φαεινές ιδέες του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν έγινε πρωθυπουργός ήταν να αναγνωρίσει τον Χουάν Γκουαϊδό ως μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας. Έκτοτε ο Γκουαϊδό εξαφανίστηκε. Κι οι Αμερικανοί μετά τα τελευταία γεγονότα της Ουκρανίας, στην προσπάθεια τους να βρουν φθηνό πετρέλαιο, άρχισαν να συνομιλούν με την κυβέρνηση της Βενεζουέλας του Νικολά Μαδούρο. Και έμεινε ο Κυριάκος με τον Χουάν Γκουαϊδό στο χέρι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε άλλη μια φαεινή ιδέα: Nα στείλει η Ελλάδα πίσω στην Ουκρανία κάποια κατασχεμένα καλάσνικοφ. Και αυτή του τη φαεινή ιδέα την σχολίασε ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αντιναύαρχος ε.α. Αντώνης Αντωνιάδης: «Ό,τι ήταν να κάνουμε σαν μέλη του ΝΑΤΟ το κάναμε. Ο υπερβάλλων ζήλος να στείλουμε και καλάσνικοφ για μένα είναι λανθασμένη διπλωματία… Κι αντί να διδαχθούμε από τους Τούρκους που είναι μετρ στη διπλωματία, πάμε σαν τα κουτορνίθια και ακολουθούμε ό,τι πει ο ένας και ο άλλος. Ήταν λάθος και διπλωματικό και πολιτικό. Ελπίζω να μην το πληρώσουμε…Θες και συ ρε Καραμήτρο να στείλεις στρατιωτικό υλικό… Κάτσε πίσω!».

Ε όχι Καραμήτρος και κουτορνίθι! Πάει πολύ. Δεν είναι politically correct.

Η πρώην επικεφαλής εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη μίλησε στην Επιτροπή κατά της Διαφθοράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο σχετικά με την δίωξη της στην Ελλάδα για τις έρευνες που έκανε για το σκάνδαλο Novartis. Η κυρία Τουλουπάκη μίλησε για φίμωση της Δικαιοσύνης, για ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον της, για το πώς η ΝΔ  κατάργησε την Εισαγγελία  Διαφθοράς, ενώ ανέφερε τις δημόσιες τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνη Γεωργιάδη που τοποθετούνταν δημοσίως λέγοντας πως πρόκειται για «εγκληματική ομάδα.

Η Ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου που παρίστατο στην ομιλία της κυρίας Τουλουπάκη, πήγε να βγάλει λαγό απ’το καπέλο. Είχε τη φαεινή ιδέα να ρωτήσει την κυρία Τουλουπάκη ποιος πλήρωσε τα εισιτήρια της για να μεταβεί στο Στρασβούργο. Τι φανταζόταν άραγε ότι θα της απαντούσε η κυρία Τουλουπάκη, κάνοντας αυτή την φοβερή ερώτηση; Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε τα εισιτήρια; Και έτσι η κυρία Μισέλ θα κατάφερνε να αποδείξει πανηγυρικά ότι υπήρξε σκευωρία Novartis. Όταν η κυρία Τουλουπάκη της απάντησε ότι τα εισιτήρια τα πλήρωσε η ίδια από την τσέπη της, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έμεινε χωρίς λαγό, χωρίς καπέλο και χωρίς σκευωρία Novartis. 

Γενικώς είναι όλο φαεινές ιδέες. Και ειδικά ο  Κυριάκος. Οι οποίες οσονούπω καταρρέουν. Και αντικαθίστανται από τις επόμενες φαεινές ιδέες οι οποίες επίσης καταρρέουν. Και πάει λέγοντας. Λέγεται ότι η τελευταία φαεινή ιδέα του Κυριάκου είναι να πάει σε εκλογές ως το τέλος της Άνοιξης αρχές του καλοκαιριού. Μήπως και προλάβει την κατάρρευση του που ήδη έχει αρχίσει. Βέβαια η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη με ανάρτηση της στο Twitter μας απογοητεύει και μας  διαβεβαιώνει «ότι ο Έλληνας @PrimeministerGR ασχολείται με τα μεγάλα προβλήματα που έχουμε και δε νομίζω πως έχει, ούτε τον καιρό, ούτε τη διάθεση να κάνει εκλογές. #ProtoProgramma»

Εμείς όμως ελπίζουμε ότι ο Έλληνας @PrimeministerGR θα πάει σύντομα σε εκλογές. Γιατί έχουμε τη φαεινή ιδέα να του δώσουμε τα παπούτσια στο χέρι και να πάει να συναντήσει τις φαεινές ιδέες του και τον Χουάν Γκουαϊδό…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…