Newsroom

Newsroom

Οι βουλευτές της ΝΔ αδιαφόρησαν για τον Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

Αμηχανία στη ΝΔ αλλά και πολλά ερωτηματικά προκαλεί η συμπεριφορά των μισών και παραπάνω βουλευτών του κόμματος οι οποίοι χθες κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη απουσίαζαν από τα έδρανα, στα οποία κάθονταν το πολύ 30 νοματαίοι από τους συνολικά 75 της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

577644431dc52491468b48df

Η μη παρουσία των βουλευτών προκάλεσε όπως πληροφορούμαστε τη δυσφορία του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος ενώ διατυμπανίζει την ανάγκη συνέπειας της εθνικής αντιπροσωπείας, βλέπει τους ίδιους τους βουλευτές του να αδιαφορούν για τις εργασίες του κοινοβουλίου. Και μάλιστα σε μια συζήτηση (για την παραχώρηση του ΟΛΠ στην Cosco) που εξαιτίας του προβλήματος που ανέκυψε αποτελούσε πρόσφορο πεδίο αντιπολίτευσης για τη ΝΔ.

Η εικόνα της γαλάζιας πτέρυγας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη εγείρει βεβαίως και ερωτηματικά για τον κατά πόσον είναι ο ίδιος η αιτία της απουσίας των βουλευτών του. Κι αυτό γιατί ουκ ολίγες φορές έχει εκφραστεί στη Συγγρού δυσφορία για τις πρακτικές του κ. Μητσοτάκη. 


Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη