Οι βιαστές είναι άντρες καθημερινοί και αυτό το βίντεο είναι η απόδειξη

Στο βίντεο απεικονίζεται η γυναίκα που προχώρησε στην ανάρτηση του βίντεο, να περπατά γρήγορα προς την είσοδο της πολυκατοικίας της, ενώ έχει αντιληφθεί πως κάποιος την ακολουθεί. Δευτερόλεπτα αργότερα, εμφανίζεται ένας άντρας με το μόριο έξω από το παντελόνι του, μέχρι την είσοδο. Μάλιστα σπρώχνει και την πόρτα για να διαπιστώσει αν μπορεί να μπει στο κτίριο. «Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα» αναφέρει η κοπέλα που προχώρησε στη δημοσιοποίηση του βίντεο.

NewsRoom 06/05/2021 | 14:59

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν λίγες ώρες από μια γυναίκα κάτοικο της Νέας Σμύρνης, αποδεικνύει αυτό που φωνάζουν οι φεμινιστικές οργανώσεις εδώ και χρόνια : οι βιαστές είναι άντρες καθημερινοί και μπορούν να είναι παντού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσαγωγή νεαρού για τη σεξουαλική επίθεση στη Νέα Σμύρνη

Στο βίντεο απεικονίζεται η γυναίκα που προχώρησε στην ανάρτηση του βίντεο, να περπατά γρήγορα προς την είσοδο της πολυκατοικίας της, ενώ έχει αντιληφθεί πως κάποιος την ακολουθεί, αφού κοιτάζει και πίσω της. Δευτερόλεπτα αργότερα, εμφανίζεται ένας άντρας νεαρής ηλικίας με το μόριο έξω από το παντελόνι του, μέχρι την είσοδο. Μάλιστα σπρώχνει και την πόρτα για να διαπιστώσει αν μπορεί να μπει στο κτίριο.
Η γυναίκα που έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση καταγγέλλοντας επώνυμα το περιστατικό, έχει απευθυνθεί και στην Αστυνομία, ενώ κάνει έκκληση σε όσους και όσες τον αναγνωρίζουν να επικοινωνήσουν μαζί της. 

Όπως αναφέρει «Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».