«Οι Άριστοι», επεισόδιο 345: Ο… 80χρονος «Ανεξάρτητος Έλληνας» που διορίστηκε στο νοσοκομείο

Οι ΑΝΕΛ, στους οποίους ανήκε, είχαν καταγγείλει από το 2016 ότι ο Κώστας Πατέρας ζητούσε να διοριστεί διοικητής νοσοκομείου.

Μπορεί το διαδίκτυο να έχει κάνει πάρτι με το τελευταίο… κατόρθωμα της κυβέρνησης να διορίσει έναν 80χρονο συνταξιούχο καθηγητή στη θέση του διοικητή του νοσοκομείου της Καρδίτσας, όμως οι αντιδράσεις φαίνεται πως είναι σοβαρότερες εντός της ΝΔ και ιδιαίτερα των τοπικών οργανώσεων της Θεσσαλίας, αφού ο Κώστας Πατέρας έχει… σε «σημασμένο» παρελθόν.

Οι αντιδράσεις των γαλάζιων τοπικών στελεχών είναι σφοδρές, με πολλούς να κάνουν δημόσια λόγο για «πολιτικούς γυρολόγους», «αχαριστία» και «ξεπούλημα».

Ωστόσο, τη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η ανάσυρση της δήλωσης που είχε κάνει το 2016 η τότε εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, αντιδρώντας στην ανακοίνωση αποχώρησης του Κώστα Πατέρα από το κόμμα.

«Ο πολιτευτής Τρικάλων κ. Κώστας Πατέρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Κίνημα επικαλούμενος προσχηματικά διάφορους λόγους.

Εκείνο που δεν λέει ο κ. Πατέρας είναι ότι ζητούσε να διοριστεί διοικητής νοσοκομείου χωρίς να έχει τα προσόντα.

Παρακαλούνται όσοι από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ επιθυμούν κυβερνητικές θέσεις χωρίς να διαθέτουν τα προσόντα, να αποχωρήσουν», ανέφερε τότε η ανακοίνωση του κόμματος.

Προφανώς, η νέα του πολιτική στέγη (την οποία ο ίδιος ο κ. Πατέρας υποστηρίζει ότι δεν εγκατέλειψε ποτέ, παρά το ότι υπήρξε πολιτευτής τόσο των ΑΝΕΛ, όσο και του ΛΑΟΣ), δε θέλησε να είναι τόσο σκληρή μαζί του και δε του χάλασε το χατήρι…

Πάντως οι θεσσαλοί νεοδημοκράτες φαίνεται πως δε θα αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι εύκολα. Ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα στο Μαξίμου και την Πειραιώς…

Αυτά είναι τα βήματα για την ασφαλή επαναλειτουργία των σιδηροδρόμων – Τι αναφέρει επιστολή από την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ

Αυτά είναι τα βήματα για την ασφαλή επαναλειτουργία των σιδηροδρόμων – Τι αναφέρει επιστολή από την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ

9 προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα - Τι αναφέρει η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης…