Newsroom

Newsroom

Οι αποκαλύψεις του Hot Doc για την ΥΠΑ στο επίκεντρο της συνάντησης Χρυσοχοΐδη με τεχνικούς της Ολυμπιακής

Εκπροσώπους της Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνικών Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΕΠΤΑΟΑ) θα συναντήσει το απόγευμα της Δευτέρας στο γραφείο του ο υπουργός Μεταφορών…

Εκπροσώπους της Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνικών Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΕΠΤΑΟΑ) θα συναντήσει το απόγευμα της Δευτέρας στο γραφείο του ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Η συνάντηση είναι απόρροια των συνεχών αποκαλύψεων του Hot Doc και του koutipandoras.gr για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η οποία υπολειτουργεί, δεν διαθέτει επιθεωρητές αεροσκαφών για να ελέγχουν τα αεροπλάνα που προσγειώνονται στη χώρας μας και αυτό σε τουριστική περίοδο.

Φαίνεται πως ο υπουργός Μεταφορών, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις του Hot Doc πριν από περίπου έναν μήνα και αφού μεσολάβησαν πέντε ερωτήσεις βουλευτών, οι οποίες ακόμη δεν έχουν απαντηθεί αλλά και η αποστολή των στοιχείων στην Είσαγγελία του Αρείου Πάγου από τη Ραχήλ Μακρή, αποφάσισε, με καθυστέρηση ομολογουμένως να συνομιλήσει προκειμένου να βρεθεί το συντομότερο λύση, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή η ΥΠΑ παραπαίει.

Την προσεχή Τετάρτη ο κ. Χρυσοχοΐδης θα συναντηθεί και με τον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκο, ο οποίος έχει θέσει το ζήτημα της ΥΠΑ στην Ολομέλεια της Βουλής και έχει σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr λάβει τη δέσμευση του υπουργού Μεταφορών, ότι το πρόβλημα θα λυθεί. 

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως