Newsroom

Newsroom

Όχι στην υποψηφιότητα Κ. Αρσένη, λέει ο Παναγούλης – επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Αντίθετος με το ενδεχόμενο να είναι ο ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης υποψήφιος  με τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο βουλευτής του κόμματος Στάθης Παναγούλης.…

panagoulis 0

Αντίθετος με το ενδεχόμενο να είναι ο ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης υποψήφιος  με τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο βουλευτής του κόμματος Στάθης Παναγούλης.

Μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για τις ευρωεκλογές, ο κ. Παναγούλης αναφέρθηκε και στα δάνεια των κομμάτων και συνέστησε: «πριν αλλάξτε το όνομά σας η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, καλό θα ήταν να πληρώσετε τα βερεσέδια που έχετε στις τράπεζες. Έχετε βερεσέδια χοντρά».

Ο κ. Παπαγούλης αναφέρθηκε στην παλαιότερη παρουσία του στο ΠΑΣΟΚ. «Ήμουν ΠΑΣΟΚ μέχρι το 1982, αλλά την ψυλλιάστηκα και έφυγα. Ήμουν ΠΑΣΟΚ μέχρι τον Αύγουστο του 1982 και όταν έφυγα ήμουν Υφυπουργός», είπε.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος του επεσήμανε ότι σήμερα πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ανέφερε το όνομα του Κρίτωνα Αρσένη. «Είμαι αντίθετος» δήλωσε ο Στάθης Παναγούλης, ο οποίος λίγο αργότερα δήλωσε ότι «δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο» – μάλιστα διευκρίνισε ότι «ο Γεράσιμος Αρσένης είναι μία χαρά».

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…