Newsroom

Newsroom

The Office – Mία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών στο Netflix

Το Τhe Office είναι μια αμερικανική τηλεοπτική κωμική σειρά 9 κύκλων η οποία ολοκληρώθηκε πριν από 8 χρόνια, αλλά είναι ότι καλύτερο μπορεί να δει κανείς στο Netflix αυτή τη στιγμή. 

the office

Με συνολικά 188 επεισόδια, η δημοφιλής αυτή κωμική σειρά μας παρουσιάζει την καθημερινή ζωή των υπαλλήλων του παραρτήματος της εταιρίας χαρτιού Ντάντερ Μίφλιν, στο Σκράντον της Πενσυλβάνια. Η σειρά προβλήθηκε στο NBC από τις 24 Μαρτίου 2005 έως τις 16 Μαΐου 2013 και ήταν βασισμένη στην ομώνυμη βρετανική σειρά του BBC (2001–2003).

Ο διευθυντής Μάικλ Σκοτ πιστεύει πως έχει καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ και όλες τις λύσεις για κάθε επιχειρηματικό πρόβλημα. Την ομάδα απαρτίζουν ο Τζιμ, ένας ταλαντούχος αλλά τεμπέλης πωλητής, ο προβληματικός Ντουάιτ, ο αδιάφορος Ράιαν και η γραμματέας Παμ.

Τη διασκευή της είχε επιμεληθεί ο βετεράνος Αμερικανός σεναριογράφος, Γκρεγκ Ντάνιελς. Τα περισσότερα επεισόδια έχουν διάρκεια περίπου 20 λεπτών.  Από τον Τζιμ Κάρεϊ μέχρι τον Ίντρις Έλμπα, από τον Γουίλ Φέρελ έως την Έιμι Άνταμς, σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα της κωμωδίας,έχουν κάνει και από μία έκληξη στο κοινό του The Office.

Η σειρά έχει κερδίσει τέσσερα Primetime Emmy Awards, συμπεριλαμβανομένου ενός για την καλύτερη κωμική σειρά το 2006.

Η σειρά «The Office» στριμαρίστηκε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στις αμερικανικές διαδικτυακές πλατφόρμες το 2020, με τους Αμερικανούς να παρακολουθούν πάνω από 57 δισεκατομμύρια λεπτά του «The Office» στο Netflix πριν αυτό μεταφερθεί στη streaming πλατφόρμα του NBC Peacock.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…