Newsroom

Newsroom

Οδυνηρή ήττα-αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό από τη Σταντάρ Λιέγης

Ένα εφιαλτικό διάστημα έξι λεπτών, στο οποίο δέχθηκε δύο γκολ, και τα… δοκάρια του Καβασίμα ήταν τα στοιχεία που έκριναν…

panathinaikos stantar

Ένα εφιαλτικό διάστημα έξι λεπτών, στο οποίο δέχθηκε δύο γκολ, και τα… δοκάρια του Καβασίμα ήταν τα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης, με τους Βέλγους να παίρνουν τη νίκη μέσα στη Λεωφόρο με σκορ 1-2 και να αφήνουν τους «πρασίνους» εκτός συνέχειας του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Αρσλάναγκιτς το 16’, όμως οι Βέλγοι με γκολ του Μπομπό στο 36’ και του Μποκού στο 41’ έφεραν το παιχνίδι τούμπα, και παρά τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Αναστασίου, το σκορ αυτό δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, αν και οι «πράσινοι» είχαν δύο δοκάρια, ένα με τον Ντίνα στο 69’ και ένα με τον Σίλντενφελντ στο 72’.

Ωστόσο, η ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού δεν τελειώνει εδώ, καθώς ο ΠΑΟ συνεχίζει στα πλέι-οφ του Europa League, όπου μάλιστα είναι πιθανό να έχει μία καλή κλήρωση, καθώς είναι στο γκρουπ των ισχυρών. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, και αν ο Παναθηναϊκός πάρει την πρόκριση από τα πλέι-οφ, θα συμμετάσχει στη φάση των ομίλων του Europa League.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…