Θάνατος στην άσφαλτο – 3 νεκροί από τροχαίο στην Κρήτη

Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο τις τελευταίες 24 ώρες συνέβη στους ελληνικούς δρόμους. Αυτή τη φορά τρεις άνθρωποι, ένας άνδρας και δυο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στην Κρήτη.

572af5d91dc524bf258b47a2

Μετά το τραγικό δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Κινέτας το οποίο στέρησε τη ζωή σε δυο ανθρώπους, ακόμη ένα τροχαίο ήταν η αιτία θανάτου τριών ανθρώπων.

Ειδικότερα, δύο γυναίκες και ένας άνδρας έχασαν σήμερα νωρίς το πρωί τη ζωή τους σε τροχαίο στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών, κοντά στον κόμβο των Δαφνών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έως τώρα συνθήκες, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά.

Στο σημείο, έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου με 7 πυροσβέστες και δύο οχήματα, άνδρες της Τροχαίας αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Οι πυροσβέστες ξεκίνησαν μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, ωστόσο παρά τις προσπάθειες ανασύρθηκαν νεκρές πρώτα οι δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, που επέβαιναν στο ένα όχημα και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το cretalive.gr ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών με καταγωγή από τη Γέργερη και πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ.Σχοιναράκη. 

Οι δύο γυναίκες, νύφη και πεθερά, που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Φωτογραφίες από ekriti.gr




Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…