Newsroom

Newsroom

"Θα τελειώσω τα Εξάρχεια τον πρώτο μήνα" λέει ο Μητσοτάκης

Να «τελειώσει με το άβατο των Εξαρχείων, από τον πρώτο μήνα» υπόσχεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στη εφημερίδα «Real News».

57d428401dc5242c218b45a5

«Εδώ φτάσαμε να πέφτει θύμα βίας στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας. Σκεφθείτε πως νιώθει ο απλός πολίτης» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης τονίζει πως «δεν μπορεί να υπάρξει ευημερία και ελευθερία, χωρίς ασφάλεια εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγορεί πως «έχει αφήσει συνειδητά τη χώρα ανυπεράσπιστη σε διάφορους μπαχαλάκηδες, γιατί από εκεί αντλούσε εκλογική πελατεία».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επαναλαμβάνει πως ζητά εκλογές γιατί «δεν ανεχόμαστε και δεν αποδεχόμαστε το σκοτάδι στο οποίο βυθίζει την πατρίδα μας ο κ. Τσίπρας».«Έχω εθνική ευθύνη να ανακόψω τον κατήφορο της χώρας. Όσο καθυστερούν οι εκλογές τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται το έργο της εθνικής ανασυγκρότησης», τονίζει.

Αναφερόμενος στις διαδικασίες αδειοδότησης των καναλιών, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση επιδιώκει τον έλεγχο της ενημέρωσης των πολιτών» και επαναλαμβάνει ότι ο νόμος Παππά είναι αντισυνταγματικός.

Ο κ. Μητσοτάκης, επισημαίνει άλλη μια φορά, ότι «σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κλείσουν τα κανάλια και να μείνουν οι εργαζόμενοι χωρίς δουλειά. Είναι πλήγμα για τη Δημοκρατία και τον πλουραλισμό».

Αναφέρει ότι σε βάθος δεκαετίας, το κράτος θα χάσει 1,7 δισ. ευρώ και προσθέτει: «Την ώρα που η κυβέρνηση θριαμβολογεί για τα 246.000.000 ευρώ που θα πάρει – αν πάρει – σε βάθος τριετίας, δίνει 465.000.000 ευρώ ως πανωπροίκι στους εργολάβους για να συνεχίσουν τα έργα των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων. Έργα που σταμάτησαν από τη δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση Τσίπρα – Βαρουφάκη, το 2015».

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…