Newsroom

Newsroom

Ο Ζήγρας επιβεβαιώνει το HOT DOC

Την πλήρη επιβεβαίωση του HOT DOC για τις σχέσεις του Αλ Ζαγιάντ, εμπόρου όπλων με τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της…

Την πλήρη επιβεβαίωση του HOT DOC για τις σχέσεις του Αλ Ζαγιάντ, εμπόρου όπλων με τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου έκανε κατά την απολογία του ο πρώην στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νικόλαος Ζήγρας. Συγκεκριμένα, ο Ν. Ζήγρας φέρεται να κατονομάζει ως εμπλεκόμενο στη ροή του μαύρου πολιτικού χρήματος από τα εξοπλιστικά προγράμματα τον πρώην υπουργό εσωτερικών. Ο κ. Ζήγρας αποκάλυψε ότι η διακίνηση των μιζών γινόταν και εκτός λογαριασμών, με μαύρες βαλίτσες τις οποίες μετέφεραν δύο άλλοι στενοί συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου, τους οποίους κατονομάζει. Ο κ. Ζήγρας μάλιστα αποκαλύπτει ότι ο ένας μεταφορέας διετέλεσε γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ήταν αποδέκτης μεγάλων χρηματικών ποσών.

Για τον Κύπριο πρώην υπουργό εσωτερικών ο Ζήγρας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μου τον είχε συστήσει ως άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του. Ήταν αυτός που μετέφερε προσωπικά μεγάλα ποσά σε βαλίτσες στην Ελλάδα και αυτός που μετέφερε όλες τις επιταγές από τους Al Sayad και Καμπούρογλου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και ποσά σε μετρητά μαζί με το γιο του Μιχάλη Μιχαηλίδη». Τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Μεγαλονήσου οποίο είχε κατηγορήσει και ο Κύπριος βουλευτής του ΔΗΣΥ Χρήστος Πουργουρίδης ότι έπαιζε ρόλο διαμεσολαβητή στις σχέσεις Ζαγιάντ και Τσοχατζόπουλου.

Ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου αποκαλύπτει και το όνομα της Μαργαρίτας Τερζή, την οποία κατονομάζει ως ιδιοκτήτρια του υπερπολυτελούς διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη το οποίο αγόρασε ο Άκη Τσοχατζόπουλος στην κόρη του.
«Θα πρέπει να ελέγξετε πώς πληρώθηκε το τίμημα, ποια ήταν η σχέση της Τερζή με τον Τσοχατζόπουλο και τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, καθώς και το πώς η Τερζή βρέθηκε να κατέχει θέση συμβούλου στο υπουργείο Άμυνας».
Ο Νίκος Ζήγρας εμπλέκει ακόμα την πρώην, αλλά και τη νυν συζύγο του Τσοχατζόπουλου, λέγοντας ότι “γνώριζαν τα πάντα”, καθώς ο πρώην υπουργός τους εκμυστηρευόταν τα πάντα. Mάλιστα, όπως ανέφερε ο Νίκος Ζήγρας, η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκουντρούν Μολντενχάουερ, είχε συναινέσει στο διαζύγιο με εφάπαξ καταβολή πάνω από 500.000 ευρώ και καταβολή 3.000 ευρώ το μήνα.

Δείτε τις αποκαλύψεις του 1ου τεύχους του HOT DOC:





Σέρμπος: Σάλος με τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε 4 χρόνια…» (video)

6189189

Σέρμπος: Σάλος με τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε 4 χρόνια…» (video)

Μαθήματα ιστορίας και πολιτικής φαίνεται πως χρειάζεται ο Σωτήρης Σέρμπος της ΝΔ

«Βλέπουμε πολλές ταινίες» – Τι λέει η ερευνήτρια του ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος» για τον καρχαρία στη Γλυφάδα (video)

Καρχαρία Γλυφάδα

«Βλέπουμε πολλές ταινίες» – Τι λέει η ερευνήτρια του ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος» για τον καρχαρία στη Γλυφάδα (video)

Η Αναστασία Μήλιου εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με την εμφάνιση του γαλάζιου καρχαρία στη Γλυφάδα