Newsroom

Newsroom

Ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του – Λέει αντίο στο «Καμπ Νου»

Με ένα video γεμάτο συγκίνηση ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσε πως το ματς του Σαββάτου στο «Καμπ Νου» θα είναι το τελευταίο του και πως οι «μπλαουγκράνα» θα είναι η τελευταία του ομάδα!

pique

Για τον Ζεράρ Πικέ ήρθε η δυσκολότερη στιγμή στη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του ζωή: Ανακοίνωσε πως σταματά το ποδόσφαιρο, βάζοντας τέλος σε μια λαμπρή καριέρα. Με το «αντίο» να το λέει το Σάββατο στο «Καμπ Νου».

Ο 35χρονος προέρχεται απ’ τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ήταν πάντα οπαδός της και τα τελευταία 14 χρόνια έζησε πολύ μεγάλες στιγμές με τους «μπλαουγκράνα». Φτάνοντας σε όλες τις κορυφές που ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να ονειρευτεί.

Ο Πικέ ανέβασε στα social media ένα video, στο οποίο γεμάτος συγκίνηση εξιστορεί το τι σημαίνει γι’ αυτόν η Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, τονίζει πως αυτή θα είναι η τελευταία του ομάδα. Γνωστοποιώντας πως το Σάββατο (5/11) στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αλμερία, θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στο «Καμπ Νου». Βάζοντας τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Κούλερς, ειμαι ο Ζεράρ. Τις τελευταίες εβδομάδες πολλοί μιλάνε για μένα. Μέχρι τώρα δεν είπα τίποτα, αλλά τώρα θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα μιλήσει για μένα. Ήμουν πάντα οπαδός της Μπαρτσελόνα, όπως πολλοί από εσάς. Μεγάλωσα σε οικογένεια που αγαπούσε το ποδόσφαιρο.

Από πολύ μικρή ηλικία, δεν ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής: ήθελα να γίνω παίκτης της Μπαρτσελόνα. Τελευταία σκέφτομαι πολύ αυτό το παιδί. Για το τι θα σκεφτόταν ο μικρός Ζεράρ αν του έλεγαν ότι όλα του τα όνειρα θα γίνονταν πραγματικότητα.

Ότι θα έπαιζε στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, ότι θα κέρδιζε κάθε τρόπαιο, ότι θα γινόταν πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου”, ανέφερε ο Ζεράρ Πικέ μέσω του μηνύματός του στην προσωπική σελίδα του στο Twitter.

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Πιτσιρικάς

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Ο μικρός ταξίδευε για τη Σύρο από τον Πειραιά αλλά από ότι φαίνεται δεν ήταν…

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

ΕΡΤ

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ υποδέχθηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» την μητέρα του αδικοχαμένου στην άσφαλτο, Αδαμάντιου…