Newsroom

Newsroom

Ο Βαρβιτσιώτης αθωώνει Βενιζέλο επειδή δεν διαβάζει HOT DOC

Ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μάλλον δεν διαβάζει ΗΟΤ DOC. Και αυτό διότι εάν διάβαζε σε καμία των περιπτώσεων δεν…

Ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μάλλον δεν διαβάζει ΗΟΤ DOC. Και αυτό διότι εάν διάβαζε σε καμία των περιπτώσεων δεν θα αθώωνε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για το θέμα των υποβρυχίων. Ένα σκάνδαλο στο οποίο ο κ. Βενιζέλος ήταν πρωταγωνιστής.

Ο υπουργός σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, χαρακτήρισε ως “περσινά ξινά σταφύλια”, το θέμα της υπόθεσης των υποβρυχιών στο οποίο πρωταγωνιστεί ο κ. Βενιζέλος και για το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση εξεταστικής επιτροπής.

Σύμφωνα με τον κ. Βαρβιτσιώτη, η σύμβαση με τον Ισκαντάρ Σάφα δεν ήταν η πλέον λειτουργική, αλλά ο Ευάγγελος Βενιζέλος «είχε ελάχιστες επιλογές εκεί που είχαν οδηγηθεί τα πράγματα.

«Όταν η αρχική σύμβαση είναι τόσο προβληματική που οδηγείσαι σε ένα αδιέξοδο και στο επίπεδο των πολιτικών ευθυνών να ξανασηκώνουμε το θέμα μόνο και μόνο για να σηκώσουμε το θέμα, δεν έχει νόημα» δήλωσε.
Προφανώς ο κ. Βαρβιτσιώτης δεν διαβάζει HOT DOC. Γιατί στο προηγούμενο τεύχος, το ΗΟΤ DOC είχε αποκαλύψει το σκανδαλώδη τρόπο της μεταβίβασης, με τον κ. Βενιζέλο να “καθαρίζει” φορολογικές παραβάσεις των Γερμανών. Πιο απλά οι Γερμανοί γλίτωσαν την καταβολή ρητρών εκατομμυρίων ευρώ για τα υποβρύχια που έγερναν, όπως επίσης και από υπέρογκα πρόστιμα για φορολογικές παραβάσεις.

Και σα να μην έφτανε αυτό σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία, που φέρει την υπογραφή του κ. Βενιζέλου, ο νέος ιδιοκτήτης των ναυπηγείων πληρώνεται προκαταβολικά και όχι ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών.

Διαβάστε σχετικά

Οι Γερμανοί έκλεβαν και ο Βενιζέλος καθάριζε

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…