Ο Τζήμερος αφήνει τα «ονόματα» και τα βάζει με τους δημοσιογράφους «ροής»

Χυδαίοι χαρακτηρισμοί κατά των πιο «ριγμένων» δημοσιογράφων

Αντώνης Ρηγόπουλος 08/06/2020 | 14:53

Μόνο θλιβερή μπορεί να χαρακτηριστεί η νέα επίθεση που εξαπέλυσε ο φερόμενος ως πολιτικός, Θάνος Τζήμερος, αυτή τη φορά όχι κατά των δημοσιογράφων γενικότερα, αλλά ειδικά εναντίον των -συνήθως κακοπληρωμένων- δημοσιογράφων ροής ειδήσεων στις ιστοσελίδες. 

Η επίθεσή του μάλιστα κατά των δημοσιογράφων του διαδικτύου δεν έγινε με αφορμή καποιο σοβαρό ειδησεογραφικό λάθος, πράγμα που βεβαίως θα ήταν ανοιχτό στην κριτική του καθενός (ακόμη και του Τζήμερου).

Οι βρισιές περί «τερατωδώς αμόρφωτων και τεμπέληδων» εξαπολύθηκαν από τον Θάνο Τζήμερο με αφορμή τις πιθανότητες νίκης στο... Τζόκερ.

Σχολιάζοντας μια είδηση από μεγάλη ειδησεογραφική ιστοσελίδα και συγκεκριμένα τη φράση ότι ο υπερτυχερός του Τζόκερ είχε πιθανότητες «κάτω του 1%» να κερδίσει, ο Θάνος Τζήμερος ξέρασε για μια ακόμη φορά τη μιζέρια του στο facebook κατά του δημοσιογράφου που χαρακτήρισε «τσιράκι του Ευαγγελάτου».

Θα ήταν άσκοπο ο συντάκτης του παρόντος να εξηγήσει στον Θάνο Τζήμερο το πόσο απαιτητική και γρήγορη σε ρυθμούς μπορεί να είναι μια βάρδια ροής. Έχουμε και δουλειές, και σε αυτές δεν συγκαταλέγεται το να επιβεβαιώνουμε τα δυσεπίλυτα συμπλέγματα κάθε πολιτευτή.

Για την απόλαυσή σας αφήνουμε εδώ το νέο «πόνημα» του Τζήμερου. Έτσι κι αλλιώς ο στόχος του ήταν για μια ακόμη φορά να κατορθώσει να τρυπώσει στα «παραπολιτικά» των site. Αυτό το κατάφερε...