Newsroom

Newsroom

Ο Τσιτσιπάς «σπάει» τη σιωπή του: Μιλάει για το εμβόλιο, τα Χάροντς και… το ανεξάρτητο κράτος της Βουλιαγμένης

Ο δημοφιλής τενίστας ξεκαθάρισε ότι δεν προώθησε τον εμβολιασμό με την καμπάνια «Μένουμε Ασφαλείς» - Δήλωσε ότι θα εμβολιαστεί - Δεν μετανιώνει για τα Χάροντς και το ανεξάρτητο κράτος της Βουλιαγμένης 

Καταγραφή 5

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τα εμβόλια, τα Χάροντς αλλά και για το ανεξάρτητο κράτος της Βουλιαγμένης, δηλώσεις που είχαν προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το κεντρικό πρόσωπο της κυβερνητικής καμπάνιας για το «Μένουμε Ασφαλείς», εμφανίστηκε περισσότερο διαλλακτικός στο ζήτημα του εμβολίου ενώ ξεκαθάρισε ότι εκείνος ποτέ δεν προώθησε τον εμβολιασμό.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, και απαντώντας σε ερώτηση για τις πρότερες δηλώσεις του και το σάλο που είχε γίνει γύρω από αυτές, σημείωσε ότι: «προσωπικά δεν προώθησα τον εμβολιασμό. Δεν ήμουν κατά του εμβολιασμού. Υποστηρίζω οποιονδήποτε θέλει να εμβολιαστεί. Δεν είμαι γιατρός, είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου δεν είναι η καλύτερη σε ό,τι έχει να κάνει με ιατρική. Αν με ρωτήσουν για τένις, είμαι καλύτερος σε αυτό».

Ο ίδιος μάλιστα ξεκαθάρισε ότι θα εμβολιαστεί προκειμένου να έχει μια «κανονική ζωή». Όπως ο ίδιος απάντησε: «θα συμβεί σίγουρα φέτος. Για να μπορώ να μπω σε μαγαζιά ή εστιατόρια. Για να έχω μία κανονική ζωή θα εμβολιαστώ».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το εάν έχει μετανιώσει για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τα Χάροντς αλλά και για το ανεξάρτητο κράτος της Βουλιαγμένης, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι: «Δεν έχω μετανιώσει. Είναι δικές μου απόψεις και γνώμες. Ό,τι γράφω ή λέω, το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές. Δεν υπάρχει κακία, αν και υπήρξε κράξιμο για τις απόψεις μου».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

 

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή