Ο Τραμπ τα βρήκε σκούρα και τώρα… ζητά συγγνώμη για τις γκάφες του

Λιγότεροι από τρεις μήνες έμειναν για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, και ο Ντόναλντ Τραμπ, βλέποντας την… πλάτη της Χίλαρι Κλίντον στις δημοσκοπήσεις, φαίνεται πως αλλάζει στρατηγική και τώρα ζητά συγγνώμη για τις γκάφες του, κάτι που δε συνηθίζει.

57727a121dc5248f5e8b4b2f 3

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε τη λύπη του χθες για δηλώσεις που “μπορεί να έχουν δημιουργήσει προσωπικό πόνο”, στην πρώτη του ομιλία μετά από την αναδιοργάνωση της προεκλογικής του εκστρατείας.

“Μερικές φορές, μέσα στην έξαψη της συζήτησης και μιλώντας για πολλά θέματα, δεν διαλέγεις τις σωστές λέξεις, ή λες το λάθος πράγμα”, είπε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προεδρία σε μια συγκέντρωση στην Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας. “Το έχω κάνει, και λυπάμαι, ιδιαίτερα όταν μπορεί να έχει δημιουργήσει προσωπικό πόνο. Υπάρχουν πάρα πολλά που διακυβεύονται για να απορροφώμαστε από τέτοια θέματα”, είπε.

Ο Τραμπ έχει χρησιμοποιήσει το “σκληρό ύφος” του και την παρορμητικότητά του για να προσελκύσει ψηφοφόρους στην εκστρατεία του για τις εθνικές εκλογές στις 8 Νοεμβρίου, ζητώντας συγγνώμη σπάνια, ακόμα και όταν αντιμετωπίζει κριτική από το ίδιο του το κόμμα για παλιές του δηλώσεις.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…