Newsroom

Newsroom

Ο Τραμπ νιώθει παγιδευμένος στο Λευκό Οίκο – Τα σημάδια της μελαγχολίας του

Μόλις ένας μήνας έχει περάσει που ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόνλαντ Τραμπ άφησε το Πύργο του και εγκαταστάθηκε στο Λευκό Οίκο όπου πλέον ζει μόνος και έρημος.

58adb1e31dc524885a8b4642

Η σύζυγός του Μελάνια και ο 10χρονος γιος τους Μπαρόν επέλεξαν να συνεχίσουν να ζουν στην Νέα Υόρκη έως ότου ο μικρός τελειώσει τη σχολική χρονιά. Έτσι ο Αμερικανός πρόεδρος ζει χωρίς την οικογένειά του στο ιστορικό κτιριακό σύμπλεγμα των 137 δωματίων κάτι που τον έχει κάνει να νιώθει «κλειστοφοβία» όπως λένε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η διάθεσή του είναι πεσμένη, είναι ελαφρώς ευερέθιστος και συχνά αντιδρά με νεύρα, αναφέρουν το Politico και ο ιστότοπος “Axios” επικαλούμενα πηγές απ’ το περιβάλλον του Προέδρου.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Πρόεδρος παραπονιέται συχνά ότι έχει πονοκεφάλους αλλά δεν τους αποδίδει στα προεδρικά του καθήκοντα. Γι αυτούς φταίνε οι νέες συνθήκες ζωής αφού από την διοίκηση μιας οικογενειακής εταιρείας ακινήτων, τώρα έχει παραλύσει απ’ την πολυπλοκότητα της νέας του θέσης ως πλανητάρχη.

Μάλιστα μετά λύπης του διαπιστώνει καθημερινά ποια είναι τα όρια του εφικτού σε σχέση με τα όσα έλεγε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Για το λόγο αυτό, αποζητά την επαφή με τους παλιούς του φίλους και μιλάει στο τηλέφωνο μαζί τους για μια απ’ τις μεγάλες του αγάπες: το γκολφ.

Το Οβάλ Γραφείο το έχει λατρέψει. Εκεί περνά τον περισσότερο χρόνο του. Και τους επισκέπτες του Λευκού Οίκου ξεναγεί με περηφάνια πρώτα στο νέο εργασιακό του χώρο με το ιστορικό γραφείο.

Ωστόσο, νοσταλγεί το ρετιρέ του στην κορυφή του Πύργου του στην Πέμπτη Λεωφόρο του Μανχάταν κι εκνευρίζεται που δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί.

Το μόνο πλέον που κάνει που τον ευχαριστεί είναι να περνά τα Σαββατοκύριακά του στο Mar-a-Lago, το πολυτελές θέρετρό του στη Φλόριντα παίοντας γκολφ στις τεράστιες εγκαταστάσεις του. 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…