Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο απαντά στην τοξικότητα των ΜΜΕ: «Δεν είχα να φάω! Νομίζεις θα ενδιαφερθώ για ένα άρθρο;»

«Ποιος ξέρει τον λόγο πίσω από αυτό το άρθρο; Όπως λέω όμως στα παιδιά, δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι πώς αισθάνεσαι»

5678704

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο όταν κλήθηκε να σχολιάσει δημοσιεύματα και διάφορες «θεωρίες» σχετικά με την μπασκετική του πορεία.

Λίγο πριν τη μεγάλη μάχη της Εθνικής με τις ΗΠΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του Μουντομπάσκετ, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στο«basketnews» και απάντησε σε «κίτρινο» άρθρο που δημοσιεύτηκε στις ΗΠΑ και που άφηνε αιχμές πως παίζει στο NBA και τους Μπακς λόγω του αδερφού του , του σπουδαίου Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ολόκληρη η απάντηση του Έλληνα φόργουορντ στο «basketnews»:

«Έχω να πω δύο πράγματα για το θέμα.

Το πρώτο είναι ότι όλοι έχουν την άποψή τους. Αλλά η μόνη φορά που σε πονάει κάτι, είναι όταν είναι αλήθεια. Αν είναι αλήθεια, τότε θα σε πονέσει. Την ίδια στιγμή όμως, αν ξέρει κάποιος το ταξίδι μου… Φίλε, δεν είχα να φάω, ποιος ενδιαφέρεται για ένα άρθρο; Δεν είχα κάτι να φάω, είμαι γιος μεταναστών.

Σχετικά με τα άρθρα, πρέπει να καταλάβεις ότι κάποιες φορές έχει σχέση με το γεγονός ότι ζούμε σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και ξέρεις τι συμβαίνει.

Αν κάνεις κάτι καλό, ποιος ο λόγος να βγει κάτι τέτοιο; Ποιος προσπαθούσε να αποδείξει τι; Δεν είπα κάτι που μπορεί να παρεξηγηθεί. Δεν κάνω τίποτα που μπορεί να παρεξηγηθεί. Κάνω απλώς την δουλειά μου και πάω σπίτι μου, ποιος είναι λοιπόν ο λόγος;

Θα σου πω κάτι αδελφέ: Στο υπόσχομαι, κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα στην ζωή. Αν σου έλεγα ‘μπαίνεις τώρα και παίζεις”. Μία μέρα θα παίξεις. Την δεύτερη φορά θα παίξεις. Κάποια στιγμή όμως θα γίνει σαφές ότι δεν ανήκεις εκεί. Με έχεις δει να παίζω; Έχεις δει τα highlghts μου; Μοιάζω να μοιάζει ότι δεν ανήκω εκεί; Μήπως δεν είμαι αρκετά αθλητικός ή εκρηκτικός; Ίσως δεν είμαι αρκετά αθλητικός για να παίξω εκεί; Προφανώς και δεν ισχύει αυτό.

Οπότε τότε συνειδητοποιείς ότι υπάρχει άλλος λόγος. Ποιος ξέρει τον λόγο πίσω από αυτό το άρθρο; Όπως λέω όμως στα παιδιά, δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι πώς αισθάνεσαι. Εγώ αισθάνομαι σπουδαία. Είμαι χαρούμενος. Είμαι περήφανος για τους αδελφούς μου. Προσπαθώ να είμαι ανταγωνιστικός και εκτός παρκέ, όπου κάνω πολλά πράγματα. Προσέχω την οικογένειά μου, τα αδέλφια μου, την μητέρα μου, όλους.

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν είναι εδώ ο πατέρας μου. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο. Μπορείς να έχεις καλά παιχνίδια, άσχημα παιχνίδια, να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα. Αυτά συμβαίνουν. Αυτή είναι η ζωή. Δεν γίνεται να είσαι πάντα στην κορυφή”.

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας