Ο σπαραγμός της μητέρας της 28χρονης στην κηδεία: «Το παιδί μου πού το πάνε» (photos + videos)

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε σήμερα (04/04), στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου στους Αγίους Αναργύρους, η κηδεία της 28χρονης Κυριακής

6174525 1

Η 28χρονη Κυριακή δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων με την αστυνομία να την αφήνει απροστάτευτη από το βασανιστή – πρώην σύντροφό της, τον οποίο είχε φτάσει εκεί για να καταγγείλει.

6174547

 

6174553

Σήμερα Πέμπτη (02/04) τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου στους Αγίους Αναργύρους όπου συγκεντρώθηκαν συγγενείς και φίλοι για το τελευταίο αντίο στην νεαρή κοπέλα, με τους γονείς της 28χρονης να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν ακόμα τι έχει συμβεί.

6174530 1

6174525 1

Ο πατέρας της Κυριακής συνόδευσε το φέρετρο της κόρης του μέσα στην εκκλησία, ενώ η μητέρα της δεν άντεξε από την συγκίνηση και κατέρρευσε φωνάζοντας, «είναι ψέμα».

Από την άλλη τραγική φιγούρα ήταν η μητέρας της αδικοχαμένης κοπέλας, η οποία υποβασταζόμενη έλεγε «Πού το πάνε το παιδί μου; Κούκλα μου, κούκλα, Αγάπη μου, ψυχή μου».

Η Κυριακή κηδεύτηκε σε λευκό φέρετρο, ντυμένη νύφη, με λευκό στεφάνι στα μαλλιά, ενώ η οικογένειά της μοίρασε κουφέτα στους παρευρισκόμενους.

Ειδήσεις σήμερα:

Άγιοι Ανάργυροι: Έφτασε στα δικαστήρια ο 39χρονος δράστης

Μανώλης Σφακιανάκης: Διεγράφη από τον Χαρδαλιά μετά το σάλο για τις δηλώσεις του

Απίστευτη δήλωση του Μ. Σφακιανάκη για τη γυναικοκτονία – Η 28χρονη προκαλούσε γιατί φαινόταν ευτυχισμένη στα social media! (video)

Πορτοσάλτε: Οργή με τις δηλώσεις για τη γυναικοκτονία – «Φταίνε 3, 4 πιτσιρικάδες που μπήκαν στην αστυνομία» (video)

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…