Ο ΣΚΑΪ θυμήθηκε τα προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας – Μάλλον περίμεναν να αναλάβει ο Δούκας (video)

Είναι απορίας άξιο πως ο ΣΚΑΪ ανακάλυψε ένα μήνα αφ' ότου ανέλαβε τη δημαρχία ο Χάρης Δούκας, ότι το κέντρο της Αθήνας είναι ένα μεγάλο «γιαπί»

6141148

Ο ΣΚΑΪ στο χθεσινό (07/03) κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Σία Κοσιώνη παρουσίασε ένα ρεπορτάζ σχετικά με τα έργα στο κέντρο της Αθήνας, την καθυστέρηση υλοποίησής τους αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούν.

Μάλιστα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Γεφύρι της Άρτας τα σπασμένα πεζοδρόμια στο κέντρο», θέλοντας να γίνει σαφές ότι μιλάμε για χρόνια προβλήματα.

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι έπρεπε να αναλάβει ο Χάρης Δούκας, που στο διάστημα που είναι δήμαρχος Αθηναίων φυσικά δεν μπορεί να έχει ευθύνη για τις καθυστερήσεις, προκειμένου το κανάλι του Φαλήρου να ανακαλύψει το «γιαπί» στους πιο κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Εκτός βέβαια αν σκοπός του ρεπορτάζ ήταν να αναδειχθεί το χάος που άφησε πίσω της η προηγούμενη δημοτική αρχή, του Κώστα Μπακογιάννη, κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για το ΣΚΑΪ.

Πόσο μάλλον όταν επί 5 χρόνια με την Πανεπιστημίου ένα μεγάλο εργοτάξιο αντί για μεγάλο περίπατο δεν έδειξε την ίδια διάθεση να αναδείξει το πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι εκείνο ήταν το σημείο που έφτασε τους Αθηναίους οδηγούς στα όρια τους.

Τέλος πάντων δεν μπορούμε να κάνουμε ερμηνεία προθέσεων του φαληρικού καναλιού, απλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Χάρης Δούκας πρέπει να έχει πολύ υπομονή όσο θα βρίσκεται στη δημαρχία της Αθήνας.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…