Ο Σαμαράς βλέπει μήνυμα, όχι ανατροπή

Ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε πως οι πολίτες με την ψήφο τους έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση, αλλά απόρριψαν την ανατροπή. Ο…

samaras 77

Ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε πως οι πολίτες με την ψήφο τους έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση, αλλά απόρριψαν την ανατροπή. Ο πρωθυπουργός ανάφερε πως γνωρίζει τα προβλήματα και τί πρέπει να αλλάξει και πώς.

«Είναι ευτύχημα πως τα παρά τα προβλήματα η κυβέρνηση άντεξε τις επιθέσεις εναντίον της. Απότυχαν όσοι έδωσαν χαρακτήρα δημοψηφίσματος. Έπεσε στο κενό το σύνθημα “στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουν”. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να αυξήσει τα ποσοστά του και ήθελαν και πρόωρες εκλογές. Στους δήμους και στις περιφέρειες απότυχε σχεδόν παντού στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση παραμένει εγγυητής σταθερότητας για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Με αποφασιστικότητα κι ευθύνη, διορθώνουμε αδικίες. Καταφέραμε να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια. Η κοινωνία είναι ενωμένη και η οικονομία έτοιμη για ανάπτυξη. Αποτρέψαμε τον εφιάλτη να γυρίσουμε πίσω στην περιπέτεια που ζήσαμε και σήμερα ξεπερνάμε. Τώρα μόνο προς τα πάνω και μόνο μπροστά πηγαίνουμε».

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…