Newsroom

Newsroom

Ο Σαμαράς μπέρδεψε το "νέα μέτρα" με το "νέα μέρα"

«Το νέο κυβερνητικό σχήμα συμβολίζει μια νέα μέρα για τη χώρα», είπε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στη…

samaras 477629770

«Το νέο κυβερνητικό σχήμα συμβολίζει μια νέα μέρα για τη χώρα», είπε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

«Βρισκόμαστε σε μια νέα μέρα για την Ελλάδα και σε μια νέα φάση, που είναι η πορεία εξόδου από την κρίση, πρόσθεσε, τονίζοντας πως «η ανάκαμψη έχει ήδη αρχίσει», παραλείποντας όμως να ενημερώσει για την έκθεση του ΔΝΤ, το οποίο δεν μιλάει βεβαίως για «νέα μέρα», αλλά για «νέα μέτρα».

Ο Αντώνης Σαμαράς προανήγγειλε παράλληλα νέες αλλαγές στη δημόσια διοίκηση, ενώ πρόσθεσε πως δόγμα της κυβέρνησης είναι: «Δεν υποσχόμαστε τίποτα που δεν βρήκαμε τρόπο να καλύψουμε, δεν παραμελούμε πρόβλημα που μπορούν να αντιμετωπίσουμε και δεν ξεχνάμε τις δεσμεύσεις μας».

Επεσήμανε ακόμη ότι «τα ελλείμματα θα πρέπει να αποτελούν παρελθόν για την Ελλάδα του σήμερα. Η κατεύθυνση παραμένει ίδια, να βγούμε από την ύφεση και να εισέλθουμε στην ανάπτυξη».

«Πρέπει να κάνουμε πολλές αλλαγές, τομές, να αποκαταστήσουμε αδικίες» επανέλαβε ο πρωθυπουργός, πράγμα το οποίο βεβαίως έλεγε και στα περιβόητα «Ζάππεια» για τους μικροομολογιούχους, αλλά δεν το έπραξε ποτέ.   

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…