Newsroom

Newsroom

"Ο Σαμαράς έκανε one night stand στην Θεσσαλονίκη"

«Η Θεσσαλονίκη από πρωτεύουσα της οικονομίας μετατράπηκε σε one night stand του πρωθυπουργού». Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να σχολιάσει…

«Η Θεσσαλονίκη από πρωτεύουσα της οικονομίας μετατράπηκε σε one night stand του πρωθυπουργού». Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να σχολιάσει ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη Τύπου στην Θεσσαλονίκη, την επίσκεψη-αστραπή του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επέκτεινε την κριτική του προς την κυβέρνηση και προσωπικώς προς τον πρωθυπουργό, υπενθυμίζοντας πως το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και σήμερα έχει γίνει θιασώτης κι εκτελεστής αυτής της πολιτικής μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. «Ο Σαμαράς λέει ψέματα. Έλεγε ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε, τελειώνουν όλα. Δεν τελείωσε τίποτα. Ψέματα έλεγε κι ο Βενιζέλος. Ο Σαμαράς ζει σε μια άλλη πραγματικότητα και είναι υπεύθυνος για την πορεία μας προς την καταστροφή», ανάφερε χαρακτηριστικώς.

Ο κ. Καμμένος, ο οποίος επέμεινε πως μόνη λύση είναι η διαγραφή του δημόσιου χρέους, εκτίμησε πως στις επόμενες εκλογές, τις οποίες προσδιόρισε το αργότερο μέχρι το Μάιο του 2014, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα αποτελούν παρελθόν, το οποίο σημαίνει πως θα υπάρξουν συγκλίσεις με κόμματα ή βουλευτές από αυτά τα δύο κόμματα. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εξάλλου, υποστήριξε πως το κίνημά του, όπως το χαρακτήρισε, είναι ανοιχτό σε συνεργασίες μόνο με αντιμνημονιακούς φορείς, ακόμα και με το ΣΥΡΙΖΑ, με την προϋπόθεσή ωστόσο πως θα υιοθετήσουν το δικό του πρόγραμμα.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…